Λάκης Γαβαλάς: “Έχω προσφέρει πολλά και η χώρα μου δεν το αναγνωρίζει” – Η παγίδα μετά τη φυλακή

Λάκης Γαβαλάς: “Έχω προσφέρει πολλά και η χώρα μου δεν το αναγνωρίζει” – Η παγίδα μετά τη φυλακή
Λάκης Γαβαλάς Glomex

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τα νομικά του προβλήματα και τους λόγους που τον αγαπάει ο κόσμος. Περιέγραψε τη μέρα της αποφυλάκισής του και πώς ένα κανάλι κατάφερε να τον εντοπίσει.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στη φυλακή, αλλά και για την παγίδα που του έστησε κανάλι μετά την αποφυλάκισή του, για τους λόγους που τον αγαπάει ο κόσμος και για το παράπονο από τη χώρα του.

Λάκης Γαβαλάς: “Στη φυλακή έκλαψα για την αδερφή μου”

“Στη φυλακή έκλαψα από το πείσμα και την αδικία για την αδερφή μου, που ήταν κι εκείνη μέσα χωρίς να φταίει σε τίποτα, με ένα ανήλικο παιδί τότε και ένα γιο που έμπαινε στο πανεπιστήμιο, ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

“Εγώ δεν ήμουν εργοδότης. Εγώ ήμουν ένας από την αλυσίδα των 300 ατόμων και παρόλο που ήξερα ότι μερικοί από αυτούς από πίσω μου κάνανε διαπλοκές, έλεγα δεν πειράζει, ακόμη και στις μεγάλες πολυεθνικές γίνεται αυτό το πράγμα”, είπε και πρόσθεσε: “Εισαγγελείς εν αποστρατεία μου λένε ότι ήσουνα στο στόχαστρο. Έπρεπε να μπεις, μπήκα, σκασίλα μου!”.

“Έχω προσφέρει πολλά και η χώρα μου δεν το αναγνωρίζει”

Έχω αισθανθεί ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά και η χώρα του δεν το αναγνωρίζει. Κάνω τόσο μεγάλο θέμα τη φυλακή, που με έκανε σταρ. Από αλλού ήθελα να γίνω και από αλλού έγινα”, είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

“Προκαλώ να μου βρείτε έναν σχεδιαστή που να έχει δώσει περισσότερα λεφτά από εμένα στο δημόσιο”, πρόσθεσε.

“Εγώ είμαι υπηρέτης του luxury ως δουλειά. Είμαι ένας καθημερινός άνθρωπος που πηγαίνω παντού, γιατί να με πουν ψώνιο; Για αυτό με αγαπάνεκατέληξε.

Η παγίδα που του έστησαν μετά τη φυλακή

Ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τη μέρα της αποφυλάκισής του και πώς το Star κατάφερε να τον εντοπίσει στο Ξυλόκαστρο.

“Πήγα σε ένα φίλο μου που έχει ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο για να ηρεμήσω. Πάω εκεί και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “Είμαστε από το γραφείο του κ. Σγουρού (σ.σ. ο τότε περιφερειάρχης Αττικής), θα ήθελα να σας συναντήσει όπου είστε”. Λέω”πείτε στον κ. Σγουρό είμαι εδώ στο ξενοδοχείο που έχει και μια αίθουσα εκδηλώσεων, να μιλήσουμε εκεί”. Από πού ήταν λες; Από το Star Channel…”.

“Τότε έκαναν τέτοια. Είναι γατούλες τα παιδιά. Την πάτησα. Βέβαια, όταν ήρθαν τους λέω περιμένετε να πάω να ντυθώ, να φτιαχτώ”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα