Βρετανία: 15χρονη κατέληξε μετά από επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ένας 16χρονος

Βρετανία: 15χρονη κατέληξε μετά από επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ένας 16χρονος
Ασθενοφόρο στη Βρετανία AP

Υπέκυψε στα τραύματά της μια 15χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στη Βρετανία, ενώ τραυματίστηκε ακόμη ένας ανήλικος. Συνελήφθη ένας 16χρονος ως ύποπτος.

Θανατηφόρα ήταν η επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ένα 15χρονο κορίτσι στην περιοχή Χέξαμ της Βρετανίας.

Παράλληλα, ένας ανήλικος νοσηλεύεται τραυματισμένος, ενώ ένας 16χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για την επίθεση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των βρετανικών Αρχών, η αστυνομία ειδοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής για περιστατικό τραυματισμού δύο εφήβων, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Άμεση ήταν η επέμβαση των αρχών και του ασθενοφόρου, που εντόπισαν τα θύματα με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

“Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του νοσοκομείου, το κορίτσι κατέληξε το ίδιο απόγευμα”, ανέφερε σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό.

Τα τραύματα του αγοριού ήταν πιο ελαφριά, ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο.

Αναφορικά για τον 16χρονο που συνελήφθη, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι γνώριζε τα θύματα.

“Το να χάσεις ένα από τα παιδιά μας, που πήγαιναν στο τοπικό λύκειο, είναι φρικτό. Το να συμβεί αυτό σε ένα τόσο νεαρό άτομο και ο φερόμενος ως δράστης να είναι τόσο νέος, είναι σοκαριστικό. Όλοι δυσκολευόμαστε να συμβιβαστούμε (σ.σ. με αυτό που συνέβη). Θα καταστρέψει τόσες ζωές”, σχολίασε για το περιστατικό ο δήμαρχος του Χέξαμ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα