Τιτανικός: Ήταν άσκοπος ο θάνατος του Τζακ; Ο Τζέιμς Κάμερον απαντά για την μοιραία πόρτα

Τιτανικός: Ήταν άσκοπος ο θάνατος του Τζακ; Ο Τζέιμς Κάμερον απαντά για την μοιραία πόρτα
GETTY IMAGES

Ο Τζέιμς Κάμερον διεξήγαγε μια επιστημονική μελέτη για να αποδείξει αν ο Τζακ μπορούσε να επιβιώσει και να βάλει τέλος στις θεωρίες

Μετά από 25 χρόνια, ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, Τζέιμς Κάμερον (James Cameron) απαντά στο ερώτημα του κοινού, εάν ο Jack θα μπορούσε να είχε επιβιώσει στο τέλος της ταινίας.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Κάμερον με σκοπό να απαντήσει στην θεωρία αυτή, αποκάλυψε πως διεξήγαγε μια «επιστημονική έρευνα» προκειμένου να δώσει την απάντηση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της επιστημονικής μελέτης δεν μπορούσαν δύο άνθρωποι να παραμείνουν πάνω στην πλωτή σχεδία (αυτοσχέδια πόρτα) που χρησιμοποίησε η Rose (Kate Winslet) για να επιβιώσει. το ναυάγιο του σκάφους στην ταινία του 1997 .

“Κάναμε μια επιστημονική μελέτη για να τελειώνει όλο αυτό το πράγμα μια για πάντα”, είπε ο Κάμερον σύμφωνα με το buzzfeednews. «Έχουμε κάνει μια ενδελεχή ιατροδικαστική ανάλυση με έναν ειδικό στην υποθερμία ο οποίος αναπαρήγαγε τη σχεδία από την ταινία».

Μιλώντας νέα ανάλυσή του ο Κάμερον δήλωσε: “Πήραμε δύο κασκαντέρ που είχαν την ίδια μάζα σώματος με την Kate και τον Leo, τοποθετήσαμε πάνω τους αισθητήρες, τους βάλαμε σε παγωμένο νερό και δοκιμάσαμε με διάφορους τρόπους να δούμε αν θα μπορούσαν να έχουν επιβιώσει”.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι τα αποτελέσματα έδειξαν ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσουν και οι δύο». Υποστήριξε όμως, επίσης ότι ο Jack «έπρεπε να πεθάνει» καθώς τα θέματα της ταινίας ήταν «η αγάπη, η θυσία και η θνητότητα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα