Robert De Niro: Συνελήφθη γυναίκα που προσπάθησε να κλέψει τα δώρα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Robert De Niro: Συνελήφθη γυναίκα που προσπάθησε να κλέψει τα δώρα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του
Robert De Niro AP Photo/Chris Pizzello

Τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Robert De Niro στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη προσπάθησε να κλέψει 30χρονη. Συνελήφθη επ' αυτοφώρω να τα βάζει σε σακούλα.

Στη σύλληψη μιας γυναίκας που κατηγορείται ότι προσπάθησε να κλέψει τα δώρα του ηθοποιού Robert De Niro που βρισκόντουσαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ηθοποιού στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία συνέλαβε την 30χρονη Shanice Aviles, αφού φέρεται να την εντόπισε να μπαίνει στο σπίτι του De Niro στην East 65th Street στις 2.45 π.μ. στο Μανχάταν και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ABC7.

Το ABC ανέφερε ότι η αστυνομία είδε την Aviles στη γειτονιά όπου είχε συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν και την ακολούθησε αφού δοκίμασε διάφορες εξώπορτες. Κάποια στιγμή, όμως, την έχασαν από τα μάτια τους και έπειτα είδαν μια ανοιχτή πόρτα σε ένα αρχοντικό και μπήκαν μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κατοικία αποδείχθηκε ότι ανήκε στον De Niro και η Aviles πιάστηκε μέσα να παίρνει δώρα από κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού και να τα βάζει σε μια σακούλα. “Όλη η φασαρία ξύπνησε τον De Niro, ο οποίος κατέβηκε κάτω για να δει τι συμβαίνει”, δήλωσε το ABC.

Ο Ντε Νίρο είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηθοποιούς της γενιάς του με τη φήμη ότι υποδύεται σκληρούς τύπους σε ταινίες όπως ο Νονός, ο Ταξιτζής, το Heat και το Raging Bull. Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ και ο Aviles δεν είχαν “καμία αλληλεπίδραση”, όπως ανέφερε ο σταθμός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα