Λάκης Γαβαλάς: “Ποτέ δεν ντύθηκα περισσότερο ουάου από τον αρχιμανδρίτη ή τον μητροπολίτη”

Λάκης Γαβαλάς: “Ποτέ δεν ντύθηκα περισσότερο ουάου από τον αρχιμανδρίτη ή τον μητροπολίτη”
Λάκης Γαβαλάς glomex - mega tv

Ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φύλα, τονίζοντας πως βρίσκεται εκτός του δίπολου.

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο «Night Out», το βράδυ της Πέμπτης, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ταυτότητα φύλου του, αλλά και για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φύλα, αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας.

“Για μένα δεν υπάρχει φύλο”

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο. Εγώ, ας πούμε, έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του».

«Δεν είμαι ούτε άρρεν, ούτε θήλυ, ούτε ανθρώπινο ον. Δεν έχω ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Ποτέ δεν ντύθηκα περισσότερο ουάου από τον αρχιμανδρίτη ή από τον μητροπολίτη. Γιατί για εμένα υπάρχει μια εικόνα alien… Γιατί δεν πάμε στην προσωπικότητα των ανθρώπων;», συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Δεν μου λέει τίποτα αυτό… Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια, το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω “παιδιά, είμαι καραστρέιτ”, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο, λέω άντε ρε μ….”. Ούτε αυτό μου αρέσει, ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει», τόνισε.

«Όπως το plus size, το ανορεξικό, το ένα και το άλλο είναι σαφώς αποδεκτά έως ένα σημείο για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν, δεν τα μπορώ», συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα