Κίνηση στους δρόμους: Το αδιαχώρητο σε Κηφισό και Κηφισίας με την πρώτη βροχή- LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Το αδιαχώρητο σε Κηφισό και Κηφισίας με την πρώτη βροχή- LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Eurokinissi

Πoλύ αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Πoυ παρατηρούνται τα σημαντικότερα προβλήματα. Η πρόγνωση του καιρού.

Αλλο ένα πρωινό ταλαιπωρίας για όσους κινούνται στους δρόμους της Αττικής λόγω και της βροχής.

Στον Κηφισό επικρατεί το αδιαχώρητο και στα δύο ρεύματα, απο το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και τη Λ. Αθηνών.

Για γερά νεύρα είναι η κίνηση και στην Κηφισίας και τη Μεσογείων καθώς και στον Περιφερειακό του Καρέα και την Κατεχάκη.

Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται και στην άνοδο της Συγγρού, τη Βασ. Κωνσταντίνου καθώς και στη Λ. Αθηνών.
Δυσκολίες συναντούν και οι οδηγοί που βρίσκονται σε Θηβών, Αλεξάνδρας, Αμφιθέας και κατα διαστήματα στη Βουλιαγμένης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η πρόγνωση του καιρού:  Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Τρίτη με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικά χαλαζοπτώσεις τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες τα Δωδεκάνησα ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα τις Κυκλάδες και την Κρήτη.  Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Ηδη είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 16 και στη νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα