Βαγγέλης Αλεξανδρής: “Μετά από 17 χρόνια με αναγνώρισαν ως “νέο ηθοποιό”, είναι οξύμωρο”

Βαγγέλης Αλεξανδρής: “Μετά από 17 χρόνια με αναγνώρισαν ως “νέο ηθοποιό”, είναι οξύμωρο”
Βαγγέλης Αλεξανδρής Glomex

Ο "Αποστόλης" από τον "Παράδεισο των Κυριών" μίλησε για τον ρόλο του, για την καριέρα του, αλλά και για το πώς ξεχώρισε την σύζυγό του ανάμεσα σε 1.000 άτομα. Η στιγμή που έμαθε ότι γεννήθηκε ο γιος του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” βρέθηκε την Κυριακή (09/04) ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος παίζει φέτος τον “Αποστόλη” στη σειρά του Alpha “Ο Παράδεισος των Κυριών”, ενώ τις προηγούμενες σεζόν τον είχαμε απολαύσει ως “Κυριάκο” στις “Άγριες Μέλισσες”.

Ο γνωστός ηθοποιός, που παίζει και στο θέατρο, μίλησε για την πορεία του με χιούμορ αλλά και με μια δόση παραπόνου, λέγοντας: “Ήμουν 17 χρόνια επαγγελματίας. Είχα παίξει 27 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, έχω βραβευτεί στη Δράμα, έχω γράψει δύο θεατρικά και γράφω το τρίτο, έχω γράψει στίχους, έχω γυρίσει όλον τον κόσμο και μετά από 17 χρόνια με αναγνώρισαν ως “νέο ηθοποιό”. Είναι οξύμωρο“.

Μιλώντας για τον ρόλο του στη σειρά, αλλά και το ότι υποδύεται έναν κακό χαρακτήρα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε: Ο Αποστόλης είναι ένα τόσο αντιφατικό πρόσωπο. Τον ψάχνω να τον βρω όλη την ώρα. Έχει μία δική του ηθική, δικές του αξίες. Ό,τι και να κάνει δεν θέλει να διαλύσει την οικογένειά του. Ακούω διάφορα, η Τέχνη αυτό κάνει, ευαισθητοποιεί την κοινωνία απέναντι σε κάποια θέματα. Αν ήταν τόσο ευαίσθητη η κοινωνία μας όσο είναι ευαίσθητη απέναντι στον ηθοποιό που κάνει ένα χαρακτήρα, δεν θα είχαμε κάθε μήνα γυναικοκτονίες. Παιδιά, δεν σας αρέσει ο “Αποστόλης Βασιλείου”, όταν τον ακούσετε στο διπλανό διαμέρισμα κάντε κάτι. Μην τα βάζετε με τον Βαγγέλη τον Αλεξανδρή που υποδύεται έναν χαρακτήρα”.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αναφέροντας για την σύζυγό του: “Είναι φωτεινό πλάσμα. Την είδα μέσα σε 1.000 άτομα και είπα “αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου”. Βγήκαμε πρώτο ραντεβού, μιλάγαμε και γελάγαμε ακατάπαυστα για 12 ώρες. Όταν βρεθήκαμε την άλλη μέρα με μία φίλη και με ρώτησε πώς πήγε, της είπα ότι με αυτή τη γυναίκα θα μπορούσα να κάνω παιδί. Η ίδια έλεγε σε μια φίλη της, αυτή είναι η αδελφή ψυχή μου. Καταλαβαινόμαστε”.

Τέλος, διηγήθηκε την στιγμή κατά την οποία έμαθε ότι γεννήθηκε ο γιος του. Όπως είπε ο ίδιος εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ένα γύρισμα για τις “Άγριες Μέλισσες” το οποίο απαιτούσε να είναι πολύ δραματικό το παίξιμό του αφού ήταν την ώρα που θα εντόπιζαν ένα πτώμα. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που είχα ανοιχτό το κινητό μου. Οπότε χτύπησε, σταματάμε το γύρισμα, μου λένε “να σου ζήσει” αλλά πάμε να τελειώσουμε την σκηνή. Ήταν, λοιπόν όλοι από πάνω, ο Παύλος Ορκόπουλος έχει γονατίσει, κλαίει κι εγώ γελάω. Και σταματάει ο σκηνοθέτης και μου λέει “Αλεξανδρή ξέχνα για λίγο τον γιο σου””, περιέγραψε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα