Πάσχα 2023: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

Πάσχα 2023: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί
Κυριάκος Μητσοτάκης intime news

Πάσχα στα νησιά και την επαρχία θα κάνουν οι αρχηγοί των κομμάτων λίγο πριν την τελική μάχη των εθνικών εκλογών. Τα μέρη που έχουν επιλέξει.

Στην επαρχία και τα νησιά θα βρεθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για τους εορτασμούς του Πάσχα, λίγο πριν την τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν ήδη ανακοινώσει το πού θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες με τα οικογενειακά και φιλικά τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο πρωθυπουργούς Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του θα μεταβεί στην Τήνο, όπου διατηρούν εξοχικό στο νησί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ταξιδέψει στην Κεφαλλονιά για λίγες μέρες, όμως τη μέρα της Ανάστασης θα βρεθεί μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα και τα δυο τους παιδιά στην Κέρκυρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με το γιο του θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα στο χωριό του, στο Ψυχρό του Ηρακλείου της Κρήτης.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στη Λαμία που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του και θα κάνει και ορισμένες επαφές στο νομό Φθιώτιδας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Τέλος, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί για άλλη μια χρονιά την Αίγινα, όπου βρίσκεται το εξοχικό του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα