Dusit Hotels: Σχέδια περεταίρω επέκτασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Άνοιξε το Dusit Suites

Dusit Hotels: Σχέδια περεταίρω επέκτασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Άνοιξε το Dusit Suites

Με τo πολυτελές και εντυπωσιακό Dusit Suites Athens στη Γλυφάδα έκανε το ντεμπούτο της η ασιατική αλυσίδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ετοιμάζονται και νέες μονάδες.

Την περεταίρω επέκταση της στην Ελλάδα, λίγες μέρες μόλις μετά το άνοιγμα του πρώτου της ξενοδοχείου στη χώρα μας, σχεδιάζει η πολυτελής ασιατική ξενοδοχειακή αλυσίδα Dusit International.

Το Dusit Suites Athens άνοιξε στα μέσα Μαρτίου στην παραλία της Γλυφάδας στην Αθήνα και αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Ευρώπη. Επενδυτής είναι Αιγύπτιος επιχειρηματίας που διαθέτει ήδη 2 ξενοδοχειακές μονάδες της ίδιας εταιρείας στο Κάιρο. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή μονάδα 5 αστέρων, που διαθέτει 36 σουίτες, δύο εστιατόρια και ένα κέντρο SPA.

Αν και η αγορά του κτηρίου, έγινε το 2015, όπου εκεί λειτουργούσε παλαιότερα επίσης ξενοδοχείο, το έργο ολοκληρώθηκε φέτος. Εκτιμάται ότι το κόστος της επένδυσης μαζί με την αγορά κυμαίνεται γύρω στα 15 εκατ. ευρώ.

Ένα σημαντικό στοιχείο του νέου ξενοδοχείου, είναι ότι τη διαχείριση του την έχει η ίδια η εταιρεία Dusit, γεγονός που αποτελεί σημαντική εγγύηση για το επίπεδο τόσο των υποδομών όσο και των υπηρεσιών . Η Dusit Hotels & Resorts, με έδρα την Μπαγκόκ στην Ταυλάνδη, αριθμεί σήμερα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Ιαπωνία, Νότια Αφρική και Αμερική.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας προχώρησε πριν από λίγο καιρό στην αγορά ενός νέου οικοπέδου, επίσης στην γύρω περιοχή της Γλυφάδας, το οποίο διαθέτει μέσα κάποιο κτήριο.

Σύντομα εκεί θα ξεκινήσει η κατασκευή νέας ξενοδοχειακής μονάδας, που θα λειτουργήσει κάτω από το brand της Dusit Devarana. To συγκεκριμένο σήμα προσδιορίζει τα μικρότερα boutique hotels της αλυσίδας. Μάλιστα ο επενδυτής φαίνεται να αναζητά και ένα τρίτο ακίνητο, στην ίδια περιοχή, για κάποιο άλλο ξενοδοχειακό project.

Το Dusit Suites Athens

Το Dusit Suites Athens χαρακτηρίζεται από μοντέρνα αρχιτεκτονική, ενώ η τέχνη με πίνακες, αντικείμενα και έπιπλα, βρίσκεται παντού. Οι τριάντα έξι κομψές και άνετες σουίτες του έχουν θέα τη θάλασσα, το βουνό και την πόλη της Γλυφάδας.

Η Ταυλανδέζικη φιλοσοφία εστιάζεται κυρίως στο επώνυμο Namm Spa, οι εγκαταστάσεις του οποίου περιλαμβάνουν χώρο υποδοχής και χαλάρωσης, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα υδρομασάζ με φυσικό φως, σάουνα και χαμάμ, καθώς και 6 σουίτες ειδικά σχεδιασμένες για θεραπείες μασάζ.

Τα δυο εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν μεσογειακή κουζίνα στο roof top και σνακ και comfort food το μεσημέρι και γεύσεις θαλασσινών, οστρακοειδών και κρεατικών το βράδυ. To roof top διαθέτει ένα μεγάλο bar, καθώς και εξωτερική πισίνα.

Το Πανασιατικό εστιατόριο DAO διαθέτει εντυπωσιακή open plan κουζίνα, με γεύσεις εμπευσμένες από την Ταυλάνδη, την Κίνα και την Ιαπωνία. Το εστιατόριο διαθέτει ακόμη ένα μεγάλο φωτιζόμενο bar.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα