Millie Bobby Brown: Αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi – Τα τρυφερά καρέ

Millie Bobby Brown: Αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi – Τα τρυφερά καρέ
Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi Instagram / @milliebobbybrown

Η 19χρονη σταρ του "Stranger Things" και ο 20χρονος ηθοποιός Jake Bongiovi αρραβωνιάστηκαν. Οι όμορφες αναρτήσεις τους στα social media.

Με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Jake Bongiovi η γνωστή ηθοποιός Millie Bobby Brown.

Η 19χρονη ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix “Stranger Things” και ο 20χρονος γιος του Jon Bon Jovi είναι μαζί περίπου 3 χρόνια.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που μοιράστηκε η ταλαντούχα ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί, φαίνονται οι δυο τους να είναι αγκαλιά και να χαμογελούν, ενώ ένα μονόπετρο δαχτυλίδι κοσμεί το δάχτυλο της Millie.

“Σε αγαπώ εδώ και 3 καλοκαίρια, αγάπη μου, τα θέλω όλα”, έγραψε η λεζάντα της ανάρτησής της, και πρόκειται για στίχο της Taylor Swift από το τραγούδι “Lover”.

Δύο άλλες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν μαζί με φόντο τη θάλασσα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο, επίσης, ηθοποιός Jake Bongiovi, γράφοντας “Για πάντα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα