Ερντογάν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το πρόβλημα υγείας

Ερντογάν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το πρόβλημα υγείας
Η πρώτη εμφάνιση Ερντογάν μετά το πρόβλημα υγείας twitter/trt

Μετά από τρεις ημέρες απουσίας για λόγους υγείας, ο Ερντογάν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παλαιό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Το πρόγραμα των επόμενων ημερών.

Συνεχίζει κανονικά τις προεκλογικές του εμφανίσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από “διάλειμμα” τριών ημερών όπου ο Τούρκος πρόεδρος εκτελούσε τις υποχρεώσεις του μέσω τηλεδιασκέψεων, λόγω προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο Ερντογάν συνεχίζει κανονικά τις προεκλογικές του εμφανίσεις. Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε την εμφάνισή του στο παλαιό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Αζερμπαιτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ και τον πρωθυπουργό της Λιβύης Άμπντελ Χαμίντ Ντμπεϊμπά στην εκδήλωση «Teknofest air», στο οποίο παρουσιάζονται drone και αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας, ενώ προχώρησε και σε μια σύντομη ομιλία.

Στη σύντομη ομιλία που εκφώνησε τόνισε ότι το Teknofest αποτελεί πλέον «σήμα κατατεθέν» στον τομέα του, ενώ ευχαρίστησε και τον Αλίγιεφ για τη συνεργασία των δύο χωρών για την κατασκευή σπιτιών μετά τον σεισμό στην Τουρκία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Τούρκος πρόεδρος θα βρίσκεται στη Σμύρνη για μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, AKP.

Στη μία θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγεφ και στις συνέχεια στις 3.30 θα συμμετάσχει στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στη Σμύρνη.

Αύριο προγραμματίζεται να εμφανιστεί σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Άγκυρα. Ο προετοιμασίες μέχρι στιγμής συνεχίζονται κανονικά.

Ο αντίπαλός του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου διοργανώνει αύριο, Κυριακή (30/4) προεκλογική συγκέντρωση στο προπύργιό των κεμαλικών, στη Σμύρνη, ενώ την επόμενη Κυριακή, και οι δύο υποψήφιοι θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα