Κάρλα Μπρούνι: Ποζάρει σε “βουνό” σκουπιδιών και προκαλεί αντιδράσεις – Ποιος ο λόγος

Κάρλα Μπρούνι: Ποζάρει σε “βουνό” σκουπιδιών και προκαλεί αντιδράσεις – Ποιος ο λόγος
Carla Bruni AP Photo/Daniel Cole

Ανάρτηση της Μπρούνι εν μέσω αναβρασμού στη Γαλλία δημιουργεί κύμα αντιδράσεων στα social media. Την κατηγορούν για έλλειψη αλληλεγγύης.

Η Κάρλα Μπρούνι πόζαρε σκαρφαλωμένη πάνω σε “βουνό σκουπιδιών” σε δρόμο του Παρισιού, μια κίνηση που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Η ίδια, μέσω αυτής της ενέργειας, θέλησε να ειρωνευτεί τη δήμαρχο του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, ωστόσο, η εν λόγω ανάρτηση γύρισε «μπούμερανγκ» στη σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί, καθώς πολλοί επέκριναν τη στάση της, εν μέσω του κύματος απεργιών στη Γαλλία.

«Ήρθε η άνοιξη. Ευχαριστώ Αν Ινταλγκό», έγραψε στην ανάρτησή της η Μπρούνι. Στη φωτογραφία η ίδια είναι ντυμένη casual και χαμογελά, ενώ πατά με το ένα πόδι έναν αναποδογυρισμένο κάδο και με το άλλο τον σωρό σκουπιδιών που είναι μπροστά της.

Αρνητικές αντιδράσεις για την ανάρτησή της Μπρούνι

Τα σκουπίδια σχηματίζουν “βουνά” στους δρόμους του Παρισιού, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην αποκομιδή απορριμμάτων, που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού.

Η ανάρτηση της Μπρούνι εν μέσω αναβρασμού στη Γαλλία προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με μερίδα πολιτών να υποστηρίζει πως οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα να απεργήσουν, καταλογίζοντας στην Μπρούνι έλλειψη αλληλεγγύης.

Παρακάτω, η σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα