My Style Rocks: Χαμός με Βασιλική και Χριστιάννα – “Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”

My Style Rocks: Χαμός με Βασιλική και Χριστιάννα – “Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”
My Style Rocks Glomex

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο παίκτριες του My Style Rocks, με "βολές" και κατηγορίες για ψέματα. Ποιος ο λόγος. Σε κλάματα ξέσπασε η Βασιλική. "Μπορεί να έχω κάνει λάθος που έχω έρθει".

Εντάσεις ξέσπασαν στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks που προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (06/03) στον ΣΚΑΙ, με δύο από τις παίκτριες, την Χριστιάννα και την Βασιλική, να έρχονται σε σύγκρουση και να ανταλλάζουν “βολές”.

Συγκεκριμένα, όταν η Χριστιάννα παρουσίασε το δικό της outfit, η Βασιλική βρήκε ευκαιρία να αναφέρει κάποια γεγονότα. Δήλωσε πως η συμπαίκτριά της λέει ψέματα σχετικά με τα ντυσίματα που σκέφτηκε, καθώς η ίδια τα έχει δει έτοιμα σε κάποιες μπουτίκ.

Είναι πάρα πολύ εύκολο για όλες, να ερχόμαστε εδώ και να λέμε ότι τα σκαρφιζόμαστε και ότι τα φτιάχνουμε μόνες μας. Όμως η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Οι αρμόδιοι τις έχουν τις εικόνες που χρειάζονται. Αλλά δεν είναι ωραίο, Χριστιάννα μου, να λέμε ψέματα για να κερδίσουμε έναν πόντο παραπάνω”, είπε η Βασιλική.

Λες ψέματα και δεν είναι ωραίο να βγαίνει προς τα έξω. Θέλω να δω τις αποδείξεις, της απάντησε η Χριστιάννα, επιμένοντας πως δεν λέει ψέματα και δεν πήρε έτοιμα τα outfits από κάποιο μαγαζί, ενώ η Βασιλική κατέληξε:Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Σταμάτα το εδώ, γιατί το Διαδίκτυο μιλάει”.

My Style Rocks: “Ξέσπασε” σε κλάματα η Βασιλική

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της δικής της εμφάνισης, η Βασιλική ξέσπασε σε κλάματα, δηλώνοντας πως δεν είναι σίγουρη ότι της κάνει καλό η συμμετοχή της στο παιχνίδι.

“Γενικά, είναι μία πολύ περίεργη εβδομάδα για μένα. Είμαι με το ένα πόδι έξω οπότε… Όλα καλά. Όταν με κοιτάς και με ρωτάς κάτι, δεν μπορώ να κρατηθώ. Είμαι με το ένα πόδι έξω, γιατί δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα. Νιώθω ότι κατεβάζω την εικόνα μου και δημιουργώ πρόβλημα στη δουλειά μου. Σκέφτομαι ότι μετά από εδώ και τις κριτικές που λαμβάνω, ότι δεν θα τα πάω καθόλου καλά στη δουλειά μου και με χαλάει πολύ αυτό. Μπορεί να έχω κάνει λάθος που έχω έρθει εδώ“, είπε, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να την παρηγορεί.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα