Καλό Μεσημεράκι: Ρίχνει αυλαία μετά από 5 χρόνια – Πότε είναι η τελευταία εκπομπή

Καλό Μεσημεράκι: Ρίχνει αυλαία μετά από 5 χρόνια – Πότε είναι η τελευταία εκπομπή
"Καλό Μεσημεράκι" SKAI TV

Λίγο πριν το "Καλό Μεσημεράκι" ολοκληρωθεί και περάσει και αυτό στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, η Ματίνα Νικολάου aka Βάνια εξηγεί, μεταξύ άλλων, πώς μέσω του σουρεαλιστικού χαρακτήρα διοχετεύει την τρέλα της.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το “Καλό Μεσημεράκι” στον ΣΚΑΪ και μετά από πέντε χρόνια ο κύκλος της εκπομπής κλείνει, με τον Νίκο Μουτσινά να έχει ήδη ανακοινώσει πως την επόμενη σεζόν θα ήθελε να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Η Τζένη Θεωνά συνάντησε τη Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς τη Βάνια, έναν χαρακτήρα που “γεννήθηκε” στο πλατό της εκπομπής και έχει γίνει ουκ ολίγες φορές viral με την ίδια να αποκαλύπτει από τα πρώτα λεπτά της συνέντευξής της, πότε ρίχνει αυλαία το “Καλό Μεσημεράκι”.

30 Ιουνίου είναι η τελευταία μας εκπομπή, η τελευταία μας τελευταία μας. Πέντε χρόνια είναι πολλά. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα, έχουμε γίνει πολύ οικογένεια εδώ, πιο πολλές ώρες βρισκόμαστε εμείς παρά βλέπουμε την οικογένειά μας. Έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα και προσωπικά και στη δουλειά πάρα πολλές όμορφες στιγμές, οπότε είναι λίγο περίεργο που αυτό ξαφνικά θα σταματήσει. Από την άλλη είναι ωραίο να τελειώνει κάτι τόσο όμορφα και να ξεκινάει κάτι, που δεν ξέρουμε ακόμα τι είναι, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη για το μετά από εδώ”, είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η ίδια μίλησε για τη σουρεαλιστική περσόνα της Βάνιας, λέγοντας πως στην αρχή θεωρούσε πως ήταν κόντρα ρόλος “αλλά αυτή την τρέλα που έχει η Βάνια, την κρύβω καλά μέσα μου και βρίσκω την ευκαιρία μέσω αυτής να την εκτονώσω και είναι πολύ ανακουφιστικό. Πράγματα που εγώ δεν τολμώ ή δεν μπορώ να πω, το κάνει εκείνη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα