Survivor: Ο Μαρτίκας υποστηρίζει ότι “ξόρκισε” την κατάρα που μαστίζει χρόνια το ριάλιτι

Survivor: Ο Μαρτίκας υποστηρίζει ότι “ξόρκισε” την κατάρα που μαστίζει χρόνια το ριάλιτι
Glomex

"Ζωντανός" από ακόμη μια υποψηφιότητα στο Survivor αποδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον παίκτη να ισχυρίζεται ότι "ξόρκισε" την κατάρα που μαστίζει χρόνια το ριάλιτι επιβίωσης.

Τη θέση του στο Survivor All Star κράτησε για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς η τελευταία παίκτρια που “είδε” την έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν η Εύη Σαλταφερίδου.

Στην προσωπική του συνέντευξη, ο Σπύρος Μαρτίκας υποστήριξε ότι “ξόρκισε” την κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor, ενώ εξήγησε και περί τίνος πρόκειται.

“Κάποιοι ήλπιζαν στην κατάρα που μαστίζει το Survivor για να αποχωρήσω. Κάποιοι ήλπιζαν ότι στον τελευταίο αγώνα, όποιος φέρει το δεκάρι και είναι υποψήφιος ή κερδηθεί ο αγώνας αυτός από την ομάδα που έχει τον υποψήφιο, αυτός ο υποψήφιος αποχωρεί”, δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και συνέχισε, λέγοντας τα εξής: “Αυτή είναι η κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor. Πολλοί ήλπιζαν σε αυτή την κατάρα για να αποχωρήσω. Εγώ ήλπιζα για ένατη φορά στην αγάπη του κόσμου, στη στήριξη του, στην αλήθεια του. Καμία κατάρα δεν μπορεί να σταθεί αληθινή απέναντι στην αλήθεια του κόσμου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα