Βρετανία: Μηχανοδηγός αποχαιρετά τον σιδηρόδρομο μετά από μισό αιώνα εργασίας

Βρετανία: Μηχανοδηγός αποχαιρετά τον σιδηρόδρομο μετά από μισό αιώνα εργασίας
Ο 69χρονος μηχανοδηγός Joe Crean στην τελευταία του βάρδια Caption/BBC

Ο 69χρονος Joe Crean συμπλήρωσε 52 χρόνια υπηρεσίας στον βρετανικό σιδηρόδρομο. Η συγκινητική υποδοχή που του επιφύλασσαν συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι μετά τη λήξη της τελευταίας βάρδιας.

Ένας μηχανοδηγός τρένων, με 52 χρόνια υπηρεσίας στο βιογραφίκό του, πραγματοποίησε την τελευταία του βάρδια, την Κυριακή 14 Μαΐου.

Μετά την τελευταία του βάρδια, οικογένεια και φίλοι τον περίμεναν στο σταθμό του Manchester Piccadilly στη Μεγάλη Βρετανία.

“Έχω πάνω από μισό αιώνα πολύτιμων αναμνήσεων στον σιδηρόδρομο και για μένα σημαίνει πολλά που μοιράστηκα το τελευταίο μου ταξίδι τόσο με την οικογένειά μου όσο και με την οικογένεια των σιδηροδρομικών”, δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο 69χρονος Joe Crean, από το Glossop του Derbyshire, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στους σιδηροδρόμους το 1971 ως φροντιστής στο βαγόνι εστίασης της British Rail.

“Ανυπομονώ να περάσω περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό μου, Κριστίν, τους γιους μου Γκάρι και Σέιν και την ευρύτερη οικογένειά μου, που ήρθαν να δουν την τελευταία μου διαδρομή”.

Ο Matthew Golton, διευθύνων σύμβουλος της TransPennine Express, δήλωσε: “Η συνταξιοδότηση του Joe σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά η κληρονομιά του και η συνεισφορά του προς τη μελλοντική γενιά οδηγών θα συνεχιστεί”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα