Κατερίνα Παπουτσάκη: “Είμαι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου” – Έτσι ξεπερνάει τις δυσκολίες η ηθοποιός

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Είμαι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου” – Έτσι ξεπερνάει τις δυσκολίες η ηθοποιός
Η Κατερίνα Παπουτσάκη papadakispress

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τις δυσκολίες που περνάει και τον τρόπο που έχει βρει για να τις ξεπεράσει, προχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από μια ανάρτηση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους τους στο Instagram τον τρόπο που έχει βρει για να ξεπερνάει τις δυσκολίες της ζωής.

Συγκεκριμένα, στην νέα της ανάρτηση περιγράφει τη δική της εμπειρία με το Breathwork, μέσα από ένα κείμενο που αποτελεί προσωπική εξομολόγηση της ίδιας. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκακαλύπτει πως οι αναπνοές την έχουν βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται. Δεν θα πω πολλά.

Θα πω μόνο, ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερίνα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ. Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι γι’ αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ.

ΥΓ: στη φωτό, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη, αμέσως μετά τη θεραπεία. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά”, έγραψε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα