Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλεσε on air την Ελευθερία Ελευθερίου “Κατίνα” και ανήθικη

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλεσε on air την Ελευθερία Ελευθερίου “Κατίνα” και ανήθικη
Κατερίνα Καινούργιου glomex

Φαρμάκι έσταξε η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες στο Survivor All Star με τις "αποκαλύψεις" της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα και την αποχώρηση του παίκτη που ακολούθησε.

Η στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου τα τελευταία 24ωρα στο Survivor All Star μόνο θετικά δεν σχολιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της εκπομπής “Super Katerina” με την παρουσιάστρια να εκφράζει την έντονη αντίδρασή της.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor της Κυριακής (05/03) και όσα προηγήθηκαν με τις “αποκαλύψεις” της Ελευθερίας Ελευθερίου που φαίνεται να αφορούν την προσωπική ζωή του πρώην παίκτη και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση και με μία της ατάκα σχολίασε όσα συνέβησαν.

Το Survivor αυτές τις μέρες δεν με νοιάζει… το μόνο που με νοιάζει είναι το πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου“, δήλωσε.

“Έχω σοκαριστεί! Και υποτίθεται είναι φίλη της γιατί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε ένα απόσπασμα που έβλεπαν την πρεμιέρα του Survivor μαζί. Δε ξέρω τι κάνει η Παναγιώταρου εδώ ούτε αν ισχύουν αυτά που υπονοούνται και γράφονται και στο Twitter και δεν με αφορά”, πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει όσα γράφονται.

Η ίδια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά της Κύπριας τραγουδίστριας, σχολιάζοντας μεταξύ άλλως πως αν ήταν δική της φίλη θα της έβαζε “Χ” και τόνισε πως δεν είχε καμία θέση να ασχοληθεί με κάποιο άλλο ζευγάρι, όσο “πληγωμένη” κι αν ήταν από τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο.

Αυτό που έκανε η Ελευθερίου… δηλαδή ειλικρινά…. εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα “Χ”. Η σχέση της Ελευθερίας με τον Μάριο είναι προσωπικό τους θέμα, εδώ όμως μιλάμε για ένα θέμα τρίτου που μπλέκεσαι με τη ζωή ενός άλλου. Μπορεί το παιδί να πάθει το οτιδήποτε, μπορεί πίσω στην Ελλάδα η Παναγιώταρου να έχει εκτεθεί απεριόριστα και να την παίρνουν οι γονείς του Σχίζα, χίλια δυο. Ξέφυγε το πράγμα από την κατινιά […] Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Ήταν τόσο ανήθικο αυτό, ήταν ανήθικη η Ελευθερίου. Αυτό δε το κάνεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα… Δεν είχε δουλειά να πάει να του πει το οτιδήποτε! Τραγική η Ελευθερίου, τραγική. Εκθέτει δυο παιδιά χωρίς λόγο, που την είχε μέσα στο σπίτι της… Το θεωρώ ανήθικο από την πλευρά μιας γυναίκας, τραγικό”, δήλωσε εκνευρισμένη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα