Γαλλία: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε σταθμό τρένων στο Παρίσι – Έξι τραυματίες

Γαλλία: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε σταθμό τρένων στο Παρίσι – Έξι τραυματίες
Επίθεση στον σταθμό Gare du Nord στο Παρίσι Mohamad Alsayed/Anadolu Agency/AFP

Επίθεση άνδρα με μαχαίρι σημειώθηκε στο Παρίσι, στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ Ντι Νορ. Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας.

Άνδρας τραυμάτισε 6 ανθρώπους με μαχαίρι στον πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό, Γκαρ Ντι Νορ, στο Παρίσι το πρωί της Τετάρτης (11/1), όπως ανέφερε στον ιστότοπό του, το δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών France Blue.

Οι τραυματίες έχουν λάβει τις πρώτες βοήθειες από τις ιατρικές υπηρεσίες του σταθμού.

Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, δυνάμεις της Αστυνομίας πυροβόλησαν και συνέλαβαν τον δράστη. Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Νταρμανέν, με ανάρτησή του στο Twitter, ευχαρίστησε τις Αρχές για τα άμεσα αντανακλαστικά τους.

Σημειώνεται ότι τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Ο σταθμός Γκαρ Ντι Νορ είναι ο μεγαλύτερος σιδηροδρομικός σταθμός της Ευρώπης και ο τρίτος μεγαλύτερος στον κόσμο σε κίνηση. Καθημερινά τον χρησιμοποιούν 700.000 άνθρωποι και περισσότερα από 220 εκατομμύρια. Από τον σταθμό αυτόν αναχωρούν τρένα με προορισμό τη βόρεια Γαλλία, αλλά για διεθνείς προορισμούς, όπως το Λονδίνο, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, τα δρομολόγια, αν και με καθυστερήσεις, συνεχίζονται κανονικά ενώ η κυκλοφορία στη γύρω περιοχή έχει διακοπεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα