Survivor All Star: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star Facebook / @Survivor Greece

Ποια ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star την Δευτέρα. Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (10/4) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μετά την υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια η οποία προκάλεσε τριγμούς στην Κόκκινη ομάδα, οι νέες ομάδες ρίχτηκαν στην μάχη σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες, υπό καταρρακτώδη βροχή.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη. Τελικά, νικητές του αγώνα ασυλίας ήταν οι Κόκκινοι, με σκορ 10-9.

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος

Μετά τον αγώνα, οι ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με τους Μπλε να είναι σε δύσκολη θέση, καθώς έπρεπε να αναδείξουν τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως από την ψηφοφορία της Κυριακής προέκυψαν τελικά δύο υποψήφιοι και αυτοί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Τελικά, από την ψηφοφορία της Δευτέρας όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο τρίτος υποψήφιος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα