Λαγονήσι: Άγνωστος πυροβόλησε εναντίον ανηλίκων και τραυμάτισε τον έναν

Λαγονήσι: Άγνωστος πυροβόλησε εναντίον ανηλίκων και τραυμάτισε τον έναν
Κάλυκες eurokinissi

Άγνωστος άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του μπροστά από δύο 16χρονους που περπατούσαν στον δρόμο και πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο πόδι.

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε περιστατικό με πυροβολισμούς σε βάρος ανηλίκων στο Λαγονήσι, λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

Ένας άγνωστος άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του μπροστά από δύο 16χρονους που περπατούσαν στον δρόμο, επί της οδού Κολοκοτρώνη. Όταν βγήκε έξω, τα παιδιά τράπηκαν σε φυγή και εκείνος πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο πόδι.

Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης διέφυγε από το σημείο. Οι δυο ανήλικοι δήλωσαν στις αρχές ότι ο δράστης μιλούσε μια ξένη γλώσσα που δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν, ίσως να ήταν σε κατάσταση μέθης και οδηγούσε ένα τζιπ μάρκας Suzuki σκούρου χρώματος. Ανέφεραν επίσης ότι δεν είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό – και οι γονείς τους κατέθεσαν ότι δεν είχαν με κάποιον προηγούμενα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου νοσηλεύεται ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί και άντρες της Ασφάλειας για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και αν είχε προηγηθεί κάτι με το συγκεκριμένο άτομο. Στο σημείο εντοπίστηκε ένα κάλυκας.

Από την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προσαγωγές. Όλοι οι προσαχθέντες ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν διαπιστώθηκε εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα