Βοιωτία: 13χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της -Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι

Βοιωτία: 13χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της -Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι
Kακοποίηση (φωτογραφία αρχείου) iStock

Τρεις ανήλικοι, ηλικίας 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν σήμερα (16/2) για τον βιασμό 13χρονης μαθήτριας στη Βοιωτία. Το κορίτσι φέρεται να γνώριζε τον έναν από τους δράστες.

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία μίας μικρής κωμόπολης έξω από την Λιβαδειά Βοιωτίας το άκουσμα της είδησης ομαδικού βιασμού μίας 13χρονης μαθήτριας από τρεις επίσης ανήλικους δράστες.

Η περιοχή δεν αποκαλύπτεται για την προστασία του θύματος.

Η καταγγελία έγινε από τους γονείς του άτυχου κοριτσιού στους οποίους μετέφερε όσα εφιαλτικά έζησε το κορίτσι και αφού ταυτοποιήθηκαν, συνελήφθησαν χθες, Τετάρτη (15/2) από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, οι τρεις Έλληνες και ανήλικοι δράστες, ένας 15χρονος και δύο 16χρονοι.

Με μία πρόφαση φαίνεται ο ένας εκ των δραστών να έπεισε μέσω διαδικτυακής του συνομιλίας το κορίτσι με το οποίο γνωρίζονταν, να συναντηθούν σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα σε απόμερο σημείο. Εκεί βρίσκονταν όμως και οι υπόλοιποι δύο δράστες και την βίασαν από κοινού.

Το κορίτσι έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, ενώ εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ευρήματα βιασμού.

Οι δράστες αρνούνται την κατηγορία και ισχυρίζονται πως όλα έγιναν με την θέληση της καταγγέλλουσας, χωρίς ωστόσο να πείσουν τις Αρχές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και έχουν ήδη οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα