Τάκης Βλαστός: Συγκλονίζει η ιστορία για τον θείο του Διονύση Παπαγιαννόπουλο από τον πόλεμο του ’40

Τάκης Βλαστός: Συγκλονίζει η ιστορία για τον θείο του Διονύση Παπαγιαννόπουλο από τον πόλεμο του ’40
Τάκης Βλαστός glomex

"Λύγισε" στον αέρα του "The 2Night Show" ο Τάκης Βλαστός μιλώντας για τον θείο του Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Οι άγνωστες ιστορίες για τον Νιόνιο που μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό.

Τον Τάκη Βλαστό υποδέχθηκε στο πλατό του “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης (16/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Φανερά συγκινημένος ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον θείο του Διονύση Παπαγιαννόπουλο αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες για τη ζωή του διάσημου κωμικού που υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του ελληνικού Κινηματογράφου και του θεάτρου.

Μεταξύ όσων δήλωσε, ο Τάκης Βλαστός υπενθύμισε πως ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος πολέμησε στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο του ’40 δίπλα μάλιστα στον ηθοποιό Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, κάτι που λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε και μία συγκλονιστική ιστορία.

“Γύρισε δε με τα πόδια όταν έγινε η οπισθοχώρηση και μπήκαν οι Ιταλοί μέσα και γύρισε με τα πόδια στο Διακοφτό. Πόσες μέρες από την Πίνδο στο Διακοφτό… και πήγε στο σπίτι του. Χτύπησε την πόρτα για να μπει και βγαίνει η μάνα του και του λέει ‘τι θες παιδάκι μου;Νόμιζε ότι ήταν ζητιάνος από τα μούσια, τα γένια και την απλυσιά. Δεν τον γνώρισε η μάνα του!“, δήλωσε ο Τάκης Βλαστός.

Στη συνέχεια ο ίδιος μίλησε και για τις “κόντρες” που είχε με τον θείο του, καθώς όπως είπε, “το μεγάλο του θέμα ήταν η συμπεριφορά σου προς το γυναικείο φύλο. Δηλαδή, έπρεπε να είσαι κύριος. Δεν ήταν απλά λάτρης του γυναικείου φύλου, ήταν ‘άρρωστος’. Είναι γνωστό αυτό”. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως ο Νιόνιος ήταν ορκισμένος εργένης, αφού δεν παντρεύτηκε ποτέ στη ζωή του.

“Δεν τις αγαπούσε τις γυναίκες, τις λάτρευε. Ποτέ δεν μάθαμε πραγματικά γιατί δεν παντρεύτηκε, άλλοι λένε για μια ιστορία με μία κυρία στο Διακοφτό, άλλοι λένε για μία μεγάλη ηθοποιό εδώ που στεναχωρήθηκε επειδή πήγε με κάποιον άλλον συνάδελφο…”, συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αποκάλυψε επίσης πως για δύο μόνο ψήφους έβγαλαν τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο από τον τάφο του, ενώ αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα εφημερίδας της εποχής, όπου στο πρωτοσέλιδο της είδησης του χαμού του ηθοποιού είχε αλλοιωθεί το σκηνικό του θανάτου του.

“Έκανα μήνυση και δεν έγινε τίποτα […] Βρέθηκε σε άλλη στάση από ότι τον βρήκαν νεκρό και τον ξάπλωσαν κάτω στο πάτωμα και τον πήραν φωτογραφίες και τις δημοσίευσαν. Είχε πεθάνει τέσσερις μέρες πριν από όταν τον βρήκαν, ήταν Μεγάλη Τρίτη”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα