Τα 5 καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth για το σπίτι

Τα 5 καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth για το σπίτι
Unsplash

Αν ο ήχος του smartphone δεν σας καλύπτει, αφού δεν είναι τόσο δυνατός όσο θέλετε, για να απολαύσετε το τραγούδι ή videaki που επιθυμείτε τότε η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα φορητό ηχείο.

Επιλέξτε, λοιπόν, ανάμεσα σε άπειρες επιλογές σχεδίασης, μεγέθους και απόδοσης ηχείων που θα βρείτε στην αγορά, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να κοιτάξετε για να κάνετε μια σωστή επιλογή είναι τα εξής:

Συνδεσιμότητα: τα καλύτερα ηχεία πρέπει να είναι άνετα και εύχρηστα. Πρέπει να συνδέονται στη συσκευή σας πολύ γρήγορα και να παραμένουν συνδεδεμένα ακόμα και όταν απομακρύνεστε από το ηχείο.

Ποιότητα ήχου: αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες στην επιλογή των ηχείων. Θα πρέπει η αναπαραγωγή ήχου να είναι πολύ καλή.

Φορητότητα: το ηχείο πρέπει να είναι φορητό έτσι ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε σε διαφορετικά δωμάτια ή να το πάρετε μαζί σας στις διακοπές ή εξωτερικές δραστηριότητες.

Μπαταρία: Χρειάζεστε να επιλέξετε ηχείο με ανθεκτική μπαταρία αν θέλετε να το χρησιμοποιείτε και σε εξωτερικούς χώρους.

Ανθεκτικότητα: Πρέπει να επιλέξετε ηχείο από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας και με ενισχύσεις ειδικά αν θέλετε να το χρησιμοποιείτε και εξωτερικά, για να ειναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες όσο και σε κραδασμούς για να μην κινδυνεύει στα πιθανά πεσίματα.

Δείτε παρακάτω τα 5 φορητά ηχεία που επιλέξαμε για εσάς και διαλέξτε το αγαπημένο σας για να το χρησιμοποιείτε σε κάθε σας δραστηριότητα.

Φορητό Ηχείο JBL Flip Essential 2 Bluetooth

Tο φορητό ήχείο JBL Flip Essential 2 Bluetooth προσφέρει θρυλικό ήχο της JBL με 10 ώρες μουσικής αυτονομίας, αδιάβροχο σχεδιασμός (IPX7) και ασύρματη σύνδεση Bluetooth. Η συσκευασία είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Φορητό Ηχείο Creative Muvo Play

Το Creative MUVO Play είναι ένα φορητό αδιάβροχο ηχείο Bluetooth, πιστοποιημένο με IPX7, ακούγεται μεγαλύτερο από ό, τι είναι! Σχεδιασμένο για εξωτερικούς χώρους, είναι ελαφρύ στα 360g, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε πάρτι στην πισίνα, εκδρομές κάμπινγκ ή στην επόμενη συναρπαστική περιπέτειά σας!

Φορητό Ηχείο Xiaomi Mi

To Xiaomi Mi Potable Bluetooth Speaker Gray έχει Ισχύ (Watt): 2 W Συνδεσιμότητα: Bluetooth Αυτονομία Μπαταρίας: 4 ώρες και Extra χαρακτηριστικά αντοχή στο νερό.

Φορητό Ηχείο Bluetooth Speaker Srs-Xb13 Extra Bass

Φορητό και ανθεκτικό, το μικρό ηχείο Bluetooth Speaker Srs-Xb13 αποδίδει δυνατό ήχο και, χάρη στις 16 ώρες διάρκεια μπαταρίας και στο πρακτικό λουράκι, είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει όπου πηγαίνετε. Ένα compact ηχείο, που διαθέτει πρακτικό λουράκι για μεταφορά και ευελιξία και που εξαπλώνει μακριά τον ήχο, χάρη στο EXTRA BASS™ και στον επεξεργαστή διάχυσης ήχου.

GENIUS TRANSBAR 2.1CH BLUETOOTH SPEAKER

Η Genious Transbar 2.1CH με περηφάνια μας παρουσιάζει το TRANSBar – μια εξαιρετική προσθήκη στην λίστα των τεχνολογικών καινοτομιών! Αυτό το φορητό 2.1 ηχείο εγγυημένα θα λειτουργήσει με όλες τις Bluetooth συσκευές, όλων τον μεγεθών, ανεξάρτητα αν είναι iPhone, iPad, Android ή και tablet PC! To TRANSBar μπορεί να στηθεί σαν τρίποδο για να ακουμπήσετε το smartphone σας ή να διπλωθεί και να μικρύνετε σημαντικά τις διαστάσεις του. Η ενσωματωμένη μπαταριά λιθίου προσφέρει αυτονομία αρκετών ωρών ωστέ να το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε χωρίς πρόβλημα. Είτε είστε στο σπίτι, είτε στον δρόμο, το Genius TRANSBar υπόσχεται απεριόριστους συνδιασμούς για ασύρματη ακρόαση!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα