Θοδωρής Αθερίδης: “Αν δεν περνάει ευχάριστα η ζωή, την ξοδεύεις τσάμπα”

Θοδωρής Αθερίδης: “Αν δεν περνάει ευχάριστα η ζωή, την ξοδεύεις τσάμπα”
Θοδωρής Αθερίδης glomex

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τη σημασία του γέλιου στη ζωή του και πέρασε το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν” και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί του αρέσει το γέλιο και γιατί επιδιώκει να κάνει μόνο αυτό στη ζωή του.

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ σχεδόν μόνο αυτό, να γελάω, να κάνω τους άλλους να γελάνε, να πειραζόμαστε…“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τον χαρακτηρισμού του γενναιόδωρου που του αποδίδουν οι συνεργάτες του, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, πως δεν είναι θέμα γενναιοδωρίας αλλά φροντίζει να κρατά ευχαριστημένους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται και έτσι οι μήνες που διαρκεί για παράδειγμα μία θεατρική παράσταση περνούν ευχάριστα.

“Είναι πολύτιμο πράγμα η ζωή και τώρα που μεγάλωσα καταλαβαίνω και πόσο μικρή είναι. Χθες ήμουν 35. Σαν να έχει περάσει μία εβδομάδα. Η ζωή εάν δεν περνάς ευχάριστα την ξοδεύεις τσάμπα. Όλο το κόλπο είναι να χαίρεσαι, να περνάς καλά, να σε σέβονται να τους σέβεσαι, να σε αγαπούν, να τους αγαπάς, δεν είναι όμως σχεδιασμός. Όταν γράφεις ένα έργο που θα παίξεις με άλλους στο θέατρο είναι σαν να κάνεις τραπέζι. Δεν θα πάρεις να φας όλο το φαγητό, θα το μοιράσεις σε όλους”, κατέληξε.

Ο ίδιος μίλησε και για τη σχέση με την κόρη του, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο δίπτυχο “μπαμπάς – παππούς”, με τον ηθοποιό να επιλέγει το δεύτερο. “Το ‘παππούς’ είναι καλύτερο“, είπε.

Εξηγώντας γιατί απάντησε πως “το παιδί δεν είναι δικό σου, κάτι που σου τη δίνει κάποιες φορές γιατί θα ήθελες να μπορείς να επέμβεις, αλλά είναι μαγικό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα