Survivor: Η Μελίνα “έκαψε” τη Σταυρούλα – Η εκμυστήρευση στον Στέλιο

Survivor: Η Μελίνα “έκαψε” τη Σταυρούλα – Η εκμυστήρευση στον Στέλιο
Glomex

Τα συναισθήματα που τρέφει για συμπαίκτη της φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε η Σταυρούλα και η Μελίνα Μεταξά... την "έκαψε" με την πρώτη ευκαιρία.

Με ένα νέο επεισόδιο, γεμάτο υπονοούμενα και… γρίφους, επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (01/05) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η κόκκινη ομάδα φαίνεται να βρίσκεται σε αναβρασμό, μετά την εξομολόγηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τα συναισθήματά της.

Μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο ωστόσο, έδωσε η Μελίνα Μεταξά, όπου αποκάλυψε τι πραγματικά έχει συμβεί.

Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. O Στέλιος Χανταμπάκης πήγε και το είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα, επειδή ίσως να φοβάται να μην εκτεθεί”, δήλωσε αρχικά η Μελίνα Μεταξά.

“Αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι άλλο”, πρόσθεσε φανερά ενοχλημένη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα