Ορέστης Χαλκιάς: Όταν έσπαγε κιθάρες μπροστά στον πατέρα του – Η σχέση του με τη μουσική

Ορέστης Χαλκιάς: Όταν έσπαγε κιθάρες μπροστά στον πατέρα του – Η σχέση του με τη μουσική
Ορέστης Χαλκιάς video printscreen

Τα ατίθασα νιάτα του Ορέστη Χαλκιά και η ροκ εμφάνισή του στο Schoolwave, που τα... έσπασε κυριολεκτικά.

Ο Ορέστης Χαλκιάς αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του. Ο ίδιος έχει κερδίσει το κοινό μέσα από τον ρόλο του στο Maestro και έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να λατρέψει τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Με την καλλιτεχνική φλέβα που τον διακρίνει, ο Ορέστης Χαλκιάς ήταν ένα άγριο νιάτο, αφού στα εφηβικά του χρόνια υπήρξε frontman της ροκ μπάντας “Parafernelia” από τη Θεσσαλονίκη.

Αγαπάει την μουσική, έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, ενώ παίζει κιθάρα και ηλεκτρικό μπάσο.

Ο ηθοποιός μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, είχαν βρεθεί μάλιστα στη σκηνή του Schoolwave του 2009 και πραγματοποίησαν μία δυναμική εμφάνιση, ενώ στο τέλος έσπασαν και την κιθάρα.

Ο λογαριασμός του Schoolwave στο Facebook, έκανε μία ανάρτηση σχετικά με τον ηθοποιό, με ένα βίντεο από την εμφάνιση, αλλά και στιγμιότυπα backstage.

Στο βίντεο βλέπουμε και τον πατέρα του ταλαντούχου καλλιτέχνη, ο οποίος δηλώνει περήφανος για τον ροκ σταρ γιο του.

“Είχα μπάντα 13 χρόνια, η οποία σταμάτησε, όταν έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία μεγάλωσα και ζούσα. Ο ΠΑΟΚ και η μπάντα ήταν τα δύο πιο… αλήτικα κομμάτια της ζωής μου. Παίζαμε ροκ εντ ρολ και χαρντ ροκ, εμφανιζόμασταν σε μουσικές σκηνές τη νύχτα, έτσι για τη φάση, για το ροκ. Αν δεν ήταν η μπάντα και η μητέρα μου που με γνώρισε στο ροκ, δεν θα τραγουδούσα τώρα έτσι, δεν θα είχα αυτή τη σχέση με τη μουσική. Η μουσική πρέπει να διδάσκεται πριν καν πάει κανείς στο σχολείο… Η σχέση με τη μουσική σε κάνει πιο έξυπνο άνθρωπο!”, δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα