Μητσοτάκης: “Δεν κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα κράτος που εκπέμπει υπευθυνότητα σε όλα τα επίπεδα”

Μητσοτάκης: “Δεν κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα κράτος που εκπέμπει υπευθυνότητα σε όλα τα επίπεδα”
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Οι πολίτες περιμένουν λύσεις και έργα, όχι τοξικότητα και ανούσιους καυγάδες, τονίζει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Κυριακής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι οι πολίτες περιμένουν από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας προτάσεις, λύσεις, έργα και όχι τοξικότητα.

«Έχουμε δει με επώδυνο -πρόσφατα και με τραγικό- τρόπο ότι δεν κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα κράτος που εκπέμπει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα. Βελτιωθήκαμε σε καίριους τομείς, όμως έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας», σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Επίσης, αναφέρεται στη δέσμευση ότι θα ξεκινήσουν και πάλι σταδιακά τα δρομολόγια των σιδηροδρόμων με αυξημένα μέτρα ασφάλειας και σημειώνει μεταξύ άλλων «ανά πενθήμερο θα προστίθενται επιπλέον γραμμές, έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης ανάπτυξη πριν από το Πάσχα. Ταυτόχρονα συγκροτήθηκε και λειτουργεί νέο Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του ΟΣΕ, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και της Hellenic Train για να επιτηρεί καλύτερα τα συστήματα ασφαλείας και να προχωρήσει με πολύ γοργά βήματα η αναβάθμιση όλων των προδιαγραφών ασφαλείας του σιδηροδρομικού μας δικτύου. Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ξανακερδίσει ο ελληνικός σιδηρόδρομος την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού».

Παρακάτω η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα