Θεσσαλονίκη – Θανάσιμος ξυλοδαρμός 52χρονου: Τι ισχυρίστηκε ένας εκ των κατηγορουμένων

Θεσσαλονίκη – Θανάσιμος ξυλοδαρμός 52χρονου: Τι ισχυρίστηκε ένας εκ των κατηγορουμένων
ΕΡΤ

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ένας εκ των κατηγορούμενων αδερφών για τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Στα παθολογικά θέματα υγείας που αντιμετώπιζε το θύμα, απέδωσε τον θάνατό του ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 52χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του στο MEGA, ένας εκ των δύο αδερφών, που παραμένουν προφυλακισμένοι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατείται.

“Επιμένω να λέω ότι έφταιγαν τα θέματα υγείας του τα οποία εμείς δεν γνωρίζαμε και δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε. Έχω να φάω και να πιω τρεις μέρες, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Και εγώ και ο αδελφός μου ζούμε έναν Γολγοθά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Γνωρίζω ότι η αρμόδια ανακρίτρια ψάχνει σε βάθος την υπόθεση και αναζητεί την αλήθεια. Αυτό μας δίνει ένα κουράγιο. Κάνω έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό να έρθει και να καταθέσεις”.

Τα περιστατικά πριν τον θανάσιμο τραυματισμό

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος είχε ανοίξει γραφείο τελετών στη Θεσσαλονίκη. Μαρτυρίες συγγενών του αποκαλύπτουν ότι από τότε ξεκίνησαν οι αντιπαραθέσεις των δύο αδερφών με το θύμα.

“Έβαψαν το μαγαζί, πέταξαν μπογιές, τα αμάξια τα χαρακώσανε, νταηλίκια στη γειτονιά, γενικά όλη η γειτονιά τους ξέρει εκεί πέρα, κανένας δε μιλάει”, ισχυρίστηκε ο γιος του θύματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που διόρισαν τα δύο αδέλφια, ο θάνατος του 52χρονου επήλθε από παθολογικά αίτια, με την ιατροδικαστική υπηρεσία να αναφέρει πως το θύμα κατέληξε από ισχαιμία του μυοκαρδίου.

“Η κατάληξή του αφορούσε παθολογικά αίτια. Δηλαδή υπήρξε μία ανακοπή καρδιάς, η οποία επέφερε το μοιραίο αυτό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα