Πέθανε η Lisa Loring, η πρώτη “Wednesday Addams”

Πέθανε η Lisa Loring, η πρώτη “Wednesday Addams”
Lisa Loring Youtube / @MGM

Η ηθοποιός είχε υποδυθεί την "Wednesday Addams" σε ηλικία μόλις 6 ετών στη σειρά "The Addams Family" και έκτοτε αποτέλεσε έμπνευση για όλες τις επόμενες απεικονίσεις του ρόλου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών η γνωστή ηθοποιός Lisa Loring, η οποία είχε υποδυθεί την “Wednesday Addams” στην πρώτη κινηματογραφική/τηλεοπτική μεταφορά του “The Addams Family”.

Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε η κόρη της, στις τελευταίες της στιγμές είχε κοντά την οικογένειά της. “Έφυγε ειρηνικά με τις δύο κόρες της να της κρατούν τα χέρια”, είπε.

Η Lisa Loring υποδύθηκε την “Wednesday Addams” από το 1964 έως το 1966 στην πρώτη διασκευή της σειράς κινουμένων σχεδίων του Charles Addams στο New Yorker, αναλαμβάνοντας τον ρόλο σε ηλικία μόλις 6 ετών.

Έπαιξε τον χαρακτήρα μόνο για δύο χρόνια, αλλά αποτέλεσε πρότυπο για τις ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον συγκεκριμένο ρόλο στη συνέχεια, ενώ γενικότερα άφησε σημαντικό αντίκτυπο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Jenna Ortega, η οποία υποδύεται την “Wednesday” στην ομώνυμη δημοφιλή σειρά του Netflix, δήλωσε πως πήρε έμπνευση από την Lisa Loring για την σκηνή του χορού της που έγινε viral.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα