Σμαράγδα Καρύδη: Αναβίωσε τις viral ατάκες του “Παρά Πέντε” και τη σκηνή με την… “παράγκα”

Σμαράγδα Καρύδη: Αναβίωσε τις viral ατάκες του “Παρά Πέντε” και τη σκηνή με την… “παράγκα”
Η Σμαράγδα Καρύδη ως Ντάλια Glomex / Youtube

Σχεδόν 18 χρόνια μετά από την αγαπημένη σειρά "Παρά Πέντε", η Σμαράγδα Καρύδη θυμήθηκε τις καλύτερες ατάκες της Ντάλιας, ενώ έπαιξε ξανά την σκηνή στην οποία υποδύεται την Ηρώ Κυριακάκη στα "Κόκκινα Φανάρια".

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ βρέθηκε την Παρασκευή (23/12) η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τεράστια επιτυχία της κωμικής σειράς “Παρά Πέντε” και τον ρόλο της Ντάλιας, ενώ αναβίωσε μερικές από τις αγαπημένες ατάκες, σχεδόν 18 χρόνια μετά.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως παρακολουθούσαν τα νούμερα τότε και χαίρονταν πολύ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει reunion της σειράς, γιατί δεν θέλει ο δημιουργός της, Γιώργος Καπουτζίδης.

“Χαιρόμασταν πολύ. Είναι ωραία η χαρά, όταν την μοιράζεσαι. Επειδή ήταν ομαδικό πράγμα, ήμασταν παρέα, ήταν πολύ ωραία. Ακόμα με “κυνηγάει” η Ντάλια. Καταρχάς παίζεται ακόμα στο MEGA στις επαναλήψεις και κάνει και νούμερα. Έρχονται παιδάκια 5 χρονών, που δεν ήταν ούτε καν σκέψη πριν 20 χρόνια, και με ρωτάνε πότε θα γίνει ο 3ος κύκλος. Reunion δεν νομίζω να γίνει, γιατί δεν θέλει ο Γιώργος. Του έχει τελειώσει“, είπε η διάσημη ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη έπαιξε ένα παιχνίδι στην εκπομπή, σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να συμπληρώσει τις ατάκες των ρόλων της. Μεταξύ αυτών, ήταν και οι ατάκες από τις σκηνές με την “παράγκα”, με τη “Χουάνα την παρθένα” και με το “φενγκ σούι”.

Μάλιστα, όσον αφορά τη σκηνή με την “παράγκα”, η οποία είναι από την εμβληματική ταινία “Κόκκινα Φανάρια”, η Σμαράγδα Καρύδη την έπαιξε ξανά στο στούντιο και ανέφερε σχετικά:Αυτό το έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης επειδή τον είχα ζαλίσει να του κάνω την Ηρώ Κυριακάκη από τα “Κόκκινα Φανάρια”. Μ’ αρέσει πάρα πολύ. Είχα κολλήσει με την ατάκα “καλή είναι”. Και έτσι το έγραψε. Ο Γιώργος έκανε πολλά τέτοια. Έπαιρνε πολύ από τους ηθοποιούς. Στα πρώτα δύο επεισόδια όχι, γιατί δεν ήταν σίγουρο ποιοι θα παίξουν τους ρόλους, αλλά μετά έγραφε πάνω μας. Ανάλογα μ’ αυτό που του δίναμε. Ούτε ήξερε ότι η Ντάλια θα έχει αυτά τα μαλλιά, εγώ το σκέφτηκα αυτό“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα