Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Ανακοινώσεις, αποχωρήσεις και δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα απασχολήσουν το βράδυ της Δευτέρας (27/03) τους τηλεθεατές του Survivor All Star. Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι δύο νέοι υποψήφιοι.

Αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις και ανακοινώσεις-βόμβα θα βρεθούν στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/03) τόσο οι παίκτες του Survivor All Star όσο και οι τηλεθεατές του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όπως έχουμε δει ήδη στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δύο διαφορετικές παραβιάσεις κανονισμών, γεγονός που θα ανακοινωθεί απόψε, λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και αναμένεται να κρίνει το μέλλον των δύο παικτών στο reality, με τις πληροφορίες να θέλουν να αποβάλλονται και οι δύο.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο νεοσύστατες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε στην κάλπη.

Οι “νέοι” Μπλε θα ψηφίσουν αρνητικά και από την κάλπη θα προκύψουν δύο ονόματα, αυτά του Νικόλα Αγόρου και του Σπύρου Μαρτίκα, που θα είναι και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor All Star: Το trailer της Δευτέρας (27/3)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα