Survivor Spoiler: Η συνεργασία τούς βγήκε ξινή – Γκότσης και Κωνσταντινίδης σε άγρια κόντρα στο Συμβούλιο

Survivor Spoiler: Η συνεργασία τούς βγήκε ξινή – Γκότσης και Κωνσταντινίδης σε άγρια κόντρα στο Συμβούλιο
Survivor All Star glomex

Γεμάτο εντάσεις αναμένεται και το επεισόδιο του Survivor All Star της Τρίτης (07/03) όπου ο Ηλίας Γκότσης και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης λύνουν τις διαφορές τους μπροστά στους συμπαίκτες τους και τον Γιώργο Λιανό.

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες στο Survivor All Star, καθώς μετά τους Κόκκινους και τη “βόμβα” που έφεραν οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και η οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, μία νέα μετωπική σύγκρουση θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τρίτης (07/03).

Αυτή τη φορά, “πρωταγωνιστές” της άγριας κόντρας που θα σημειωθεί στο Συμβούλιο του νησιού, ο Ηλίας Γκότσης και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, από την ομάδα των Μπλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, όλα ξεκίνησαν στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία, όπου οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν στον αγώνα με τα σακιά με άμμο και το καλάθι. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, έχοντας ως βοηθό του τον Ηλία Γκότση, ισχυρίζεται ότι ο personal trainer παράτησε τον πόντο επίτηδες για να χάσει ο πρώτος.

Αυτό δημιούργησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, ένταση που μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο. “Ναι και το οργάνωνες τόσες ώρες αυτό το πράγμα. Σε έβλεπα που το έκανες“, ακούγεται να λέει στο trailer ο Ηλίας Γκότσης με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να απαντάει: “Το πονηρό σου μυαλό σκέφτεται ότι εγώ οργανώνω πράγματα“.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα “ριχτούν” στη μάχη για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Οι Διάσημοι αγχώνονται ιδιαίτερα, αφού έχουν ήδη τρεις υποψήφιους από την ομάδα τους και δίνουν τα πάντα για να την κερδίσουν.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τελικά οι Κόκκινοι καταφέρνουν να επικρατήσουν με 10-4, ενώ οι Μπλε θα οδηγηθούν στην κάλπη.

Survivor Spoiler: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τον αγώνα και την ήττα τους, οι Μπλε καλούνται να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους, για πρώτη φορά για αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βγει μέσα από την κάλπη και θα είναι υποψήφιος μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Εντάσεις θα επικρατήσουν και στην ομάδα των Μπλε, όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (07/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα