Survivor All Star: Μαχητές για την υποψηφιότητα Χανταμπάκη – “Κάποιοι θα πουλήσουν και τη μάνα τους”

Survivor All Star: Μαχητές για την υποψηφιότητα Χανταμπάκη – “Κάποιοι θα πουλήσουν και τη μάνα τους”
Survivor All Star glomex

Πώς σχολίασαν οι παίκτες του Survivor All Star την ανάδειξη του Στέλιου Χανταμπάκη ως πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Τεταμένο το κλίμα στο Survivor All Star μετά την ανάδειξη του Στέλιου Χανταμπάκη ως πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση από τους Κόκκινους και οι Μπλε δεν άργησαν να πάρουν θέση για την επιλογή αυτή.

Στέλλα και Σταυρούλα σχολίασαν πως δεν περίμεναν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα της κάλπης, με την πρώτη να αναφέρει πως στο παιχνίδι επικρατεί και με το παραπάνω πια η στρατηγική και πως είναι τόσο σκληρό που κάποιοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, “θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους για να παραμείνουν στο reality”.

Με τη σειρά του ο Σπύρος ανέφερε πως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ανέδειξαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον δεύτερο καλύτερο αγωνιστικά παίκτη του Survivor, ενώ την ίδια άποψη υποστήριξε και ο Ηλίας, ο οποίος απόρησε με την επιλογή των Κόκκινων αφού σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Στέλιος Χανταμπάκης η ομάδα θα αποδυναμωθεί και πλέον οι αναμετρήσεις απέναντι στους Μπλε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες του reality επιβίωσης στον δεύτερο αγώνα ασυλίας με τους Μαχητές να επαναφέρουν το θέμα της υποψηφιότητας Χανταμπάκη αλλά και αυτό των ματσαρισμάτων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα