My Style Rocks: Η νέα παίκτρια μπαίνει έτοιμη – “Να γίνω και εγώ πιο άγρια να μην περιμένω”

My Style Rocks: Η νέα παίκτρια μπαίνει έτοιμη – “Να γίνω και εγώ πιο άγρια να μην περιμένω”
Η Αιμιλία Σαββάτη glomex

Αναστάτωση φέρνει η είσοδος μίας νέας παίκτριας στο My Style Rocks της Παρασκευής (17/02) η οποία έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες. Πώς θα την υποδεχθούν οι συμπαίκτριές της;

Μπορεί το τέλος ακόμη μιας εβδομάδας να έφτασε για το My Style Rocks, ωστόσο την εμφάνισή της πρόκειται να κάνει στο επεισόδιο της Παρασκευής (17/02), μία νέα παίκτρια, η οποία μπαίνει με άγριες διαθέσεις.

Μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς Γερακουλάκου από το Gala της Πέμπτης, η Αιμιλία Σαββάτη έρχεται να συμπληρώσει την παρέα των κοριτσιών του show μόδας του ΣΚΑΪ, ωστόσο, όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου, η είσοδός της γίνεται με άκρως επεισοδιακό τρόπο και οι τόνοι ανεβαίνουν πολύ γρήγορα.

Η ίδια φαίνεται να λέει σε συμπαίκτριά της πως “δεν βρίσκω λόγο να σχολιάσω μία κοπέλα η οποία δεν είσαι εσύ”, ενώ στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της δικής της εμφάνισης λέει: “να το γνωρίζω να γίνω και εγώ λίγο πιο άγρια κατευθείαν, να μην περιμένω”.

My Style Rocks: Δείτε το trailer της Παρασκευής (17/02)

My Style Rocks: Αυτή είναι η νέα διαγωνιζόμενη

Αιμιλία Σαββάτη

Ηλικία: 29 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Αιμιλία Σαββάτη ΣΚΑΙ


Η Αιμιλία ασχολήθηκε για 10 χρόνια με το modelling αλλά ποτέ δεν άφησε τη βασική της δουλειά στο λογιστήριο της οικογενειακής επιχείρησης. Από μικρή όταν έβλεπε τηλεόραση τη μάγευαν τα όμορφα ρούχα των παρουσιαστριών και των ηθοποιών. Έτσι ξεκίνησε να παίρνει διάφορα ρούχα της μητέρας της και να τα συνδυάζει! Μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στυλ, της αρέσει να ντύνεται σέξι και να είναι πάντα στιλάτη. Στο My Style Rocks έρχεται γιατί θέλει να δείξει διαφορετικές καθημερινές προτάσεις. Θεωρεί τα ντυσίματα κάποιων άλλων κοριτσιών κάπως αμήχανα και δεν θα διστάσει να τους το πει. Πιστεύει πως η ίδια είναι ανταγωνιστική την ώρα που πρέπει και όταν πρέπει. Δεν πρόκειται ποτέ να προσβάλλει συμπαίκτριά της εάν όμως η ίδια αισθανθεί ότι προσβάλλεται, θα απαντήσει. Από τα μέλη της κριτικής επιτροπής θεωρεί πως ο Δήμητρης Σκουλός «σε πιάνει αδιάβαστη» με το καλημέρα σας!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα