Αποκλειστικά στο NEWS 24/7: Ο Τομ Χανκς “θέτει” υποψηφιότητα για Όσκαρ σαν ξινός γείτονας

Αποκλειστικά στο NEWS 24/7: Ο Τομ Χανκς “θέτει” υποψηφιότητα για Όσκαρ σαν ξινός γείτονας

Εξασφαλίσαμε ένα αποκλειστικό πρώτο κλιπ από την οσκαρικών βλέψεων νέα ταινία του Τομ Χανκς, από τον σκηνοθέτη του “Finding Neverland”.

Είχε μια αξιοπερίεργη χρονιά ο Τομ Χανκς φέτος: Ως ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά εδώ και δεκαετίες, έχει ενδιαφέρον το πώς έχει καταφέρει να μετεξελιχθεί στην ουσία σε περιστασιακό καρατερίστα χωρίς να έχει και πολλή αγωνία για το αν θα σηκώνει μια ταινία πάνω του.

Η πιο πρόσφατη οσκαρική του υποψηφιότητα ήρθε για Β’ ρόλο, στο “Ένας Υπέροχος Γείτονας”, και φέτος τον έχουμε ήδη δει σε δύο β’ ρόλους όπου παίζει με τέρμα γκάζι, χωρίς να φοβάται, υπηρετώντας ό,τι ζητάει από εκείνον η ταινία: Στο “Elvis” του Μπαζ Λούρμαν ως μοχθηρός μάνατζερ και στο “Πινόκιο” του Ρόμπερτ Ζεμέκις ως Τζεπέτο.

Ας μη γελιόμαστε όμως: Κάποιους ηθοποιούς θες να τους απολαμβάνεις περισσότερο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους που τους αξίζουν. Στους ρόλους που τους ζητάνε να πάρουν μια ταινία στις πλάτες τους, επειδή και μπορούν, αλλά και θέλουμε να τους δούμε να το κάνουν.

Στο “Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο” (αμερικάνικη διασκευή του σουηδικού μπεστ σέλερ “A Man Called Ove” του 2012 και της ομώνυμης ταινίας του ‘15), ο Χανκς παίζει έναν μοναχικό άντρα του οποίου η γυναίκα έχει πεθάνει και παράλληλα αναγκάζεται να αποσυρθεί από τη δουλειά στην οποία βρίσκεται εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Κακόκεφος, δυστυχισμένος, σε αδιέξοδο, ο 60χρονος Όττο αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Έλα μου όμως που οι ενοχλητικοί νέοι του γείτονες μονίμως τον διακόπτουν– αναπτύσσοντας έτσι μαζί του μια απρόσμενη φιλία.

Το NEWS 24/7 εξασφάλισε αποκλειστικά μια πρώτη σκηνή από την ταινία “Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο” που μας δίνει μια πρώτη γεύση από την αστεία και γλυκόπικρη δραμεντί.

Η ταινία είναι γυρισμένη από τον βετεράνο Μαρκ Φόρστερ, που μας έχει δώσει στο παρελθόν ταινίες όπως το “Finding Neverland”, τον οσκαρικό “Χορό των Τεράτων”, το καλτ “Stranger Than Fiction” αλλά και τον πιο ξεχωριστό από τους Μποντ του Ντάνιελ Κρεγκ, το “Quantum of Solace”.

Όσο για τον Χανκς, με τον ρόλο του εδώ ελπίζει σε οσκαρική επάνοδο. Η συγκεκριμένη κατηγορία φέτος θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, ο Χανκς είναι μέσα στη συζήτηση, και για πολύ καλό λόγο.

*Το “Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο” κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 5 Ιανουαρίου από την Feelgood Entertainment.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα