Εργατικό ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη: Παραμένει διασωληνωμένος ο χειριστής του γερανού

Εργατικό ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη: Παραμένει διασωληνωμένος ο χειριστής του γερανού
Γερανός πήρε φωτιά στην Αλεξανδρούπολη evros-news.gr

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου παραμένει διασωληνωμένος ο χειριστής του γερανού που έπαθε ηλεκτροπληξία. Εκφράζονται φόβοι για την κατάσταση των κάτω άκρων.

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο χειριστής γερανού ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία το περασμένο Σάββατο, στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, o 51χρονος μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο, ώστε να διασωληνωθεί και να εξεταστεί από γιατρούς του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, διότι η κατάσταση της υγείας του κρίνεται μέχρι αυτή την ώρα κρίσιμη.

Τα ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης «χτύπησαν» τον άτυχο άντρα, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία με πύλη εισόδου την περιοχή του προσώπου και διάχυτο οίδημα. Φόβοι εκφράζονται (σ.σ. κατά τις ίδιες πληροφορίες) για την κατάσταση των κάτω άκρων που είναι η πύλη εξόδου του ηλεκτρισμού.

Το χρονικό του ατυχήματος

Το εργατικό ατύχημα συνέβη το Σάββατο (29/4) στις 2 μετά το μεσημέρι και ενώ ο 51χρονος χειριστής γερανοφόρου οχήματος βαρέου τύπου, εργαζόταν στην κατασκευή FSRU στην περιοχή Απαλού Αλεξανδρούπολης. Κάποια στιγμή, κάνοντας όπισθεν το μηχάνημα, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι συνάδελφοί του οι οποίοι τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ.

Αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα γνωστής εταιρείας γερανοφόρων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα