Survivor All Star: Στην αντεπίθεση η Ελευθερίου για Μαρτίκα – “Είναι ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει, αδίστακτος”

Survivor All Star: Στην αντεπίθεση η Ελευθερίου για Μαρτίκα – “Είναι ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει, αδίστακτος”
Survivor All Star YouTube

Σκληροί χαρακτηρισμοί και απίστευτη κόντρα ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα μετά το χάος στο Συμβούλιο της Δευτέρας (06/03).

Τεταμένο το κλίμα στην ομάδα των Διασήμων του Survivor All Star, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (07/03) με ένα νέο επεισόδιο στον ΣΚΑΙ.

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Συμβούλιο του νησιού, όπου ο παίκτης κατηγόρησε πως εκείνη είναι η αιτία που ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, έφερε νέες εντάσεις, καθώς όπως μεταδόθηκε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, η κόντρα ανάμεσά τους έχει φουντώσει.

“Γυρνάει με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας πει ότι εδώ μέσα τα πράγματα μεγαλοποιούνται”, ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας για την τραγουδίστρια, με την ίδια να περνά στην αντεπίθεση λέγοντας για εκείνον πως “είναι ψεύτης, αδίστακτος, δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτός λέγεται Σπύρος Μαρτίκας”.

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα “ριχτούν” απόψε στη μάχη για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια η χαμένη ομάδα θα κληθεί να υποδείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, οι εντάσεις δεν θα λείψουν ούτε και σήμερα…

Survivor All Star: Το trailer της Τρίτης (07/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα