Daniel Radcliffe: Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο “Harry Potter”

Daniel Radcliffe: Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο “Harry Potter”
Daniel Radcliffe και Erin Darke Evan Agostini/Invision/AP

Ο Daniel Radcliffe και η Erin Darke περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως αποκάλυψε πηγή του ζευγαριού.

Ο πρωταγωνιστής του “Harry Potter”, Daniel Radcliffe θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Erin Darke, με την οποία είναι σε σχέση εδώ και 10 χρόνια, περιμένει παιδί.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Kill Your Darlings” το 2013 και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Πηγή του ζευγαριού αποκάλυψε στη Mirror: «Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, καθώς περιμένουν παιδί. Είναι απολύτως ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια. Το είπαν πρόσφατα στις οικογένειες και τους φίλους τους. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή».

Ο 33χρονος ηθοποιός μιλά ανοιχτά για την σχέση του με την Darke και παλαιότερα είχε δηλώσει ότι μαζί περνούν φανταστικά. «Έχω μία πραγματικά όμορφη ζωή. Είμαι με τη σύντροφό μου σχεδόν μία δεκαετία πάνω κάτω.»

Στο περιοδικό Newsweek είχε δηλώσει: «Θέλω τα παιδιά μου, αν και εφόσον αποκτήσω, να έρχονται στα backstage των ταινιών μου. Δεν θα ήθελα το παιδί μου να είναι διάσημο. Τα κινηματογραφικά sets είναι υπέροχα μέρη. Πολλές φορές μπορεί να είναι τέλεια εμπειρία για τα παιδιά, αλλά στην πραγματικότητα έχει και μια δύσκολη πλευρά, τη διαχείριση της φήμης».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα