Survivor: “Βόμβα” για κρυφές συναντήσεις – “Έπιασα Παναγιώτη, Μπάρτζη, Σχίζα στο δάσος”

Survivor: “Βόμβα” για κρυφές συναντήσεις – “Έπιασα Παναγιώτη, Μπάρτζη, Σχίζα στο δάσος”
Survivor All Star Glomex

Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε ότι είδε τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα στο δάσος. Τι απάντησαν οι "κατηγορούμενοι".

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (08/03) στον ΣΚΑΙ, και οι εντάσεις ήταν πολλές.

Εκτός από την αναστάτωση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κατασκοπεύει τον Σπύρο Μαρτίκα, μία ακόμη “βόμβα” έπεσε λίγο πριν από τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, στον απόηχο του καβγά που είχε ο Ηλίας Γκότσης με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη χθες, ο πρώτος αποκάλυψε πως γίνονται κρυφές συναντήσεις παικτών της ομάδας του και της αντίπαλης.

Ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε πως “έπιασε” τον Παναγιώτη, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά και τον Στάθη Σχίζα (προτού αποχωρήσει οικειοθελώς) στο δάσος.

Με τον Στάθη έχω βρεθεί την πρώτη μέρα που ήρθα. Γιατί είναι φίλος μου. Με ρώτησε για την κοπέλα του και καμία πληροφορία δεν έφερα μέσα στο παιχνίδι”, απάντησε ο Παναγιώτης.

“Την πρώτη μέρα; Το ξέρουν κι άλλα άτομα. Δεν θα εκθέσω κανέναν”, είπε ο Ηλίας Γκότσης, ενώ ο συμπαίκτης του αναρωτήθηκε “Ποιος με έχει δει;”.

Ο Νίκος Μπάρτζης από την πλευρά του, είπε: Τώρα λογικά προσπαθούν να χτυπήσουν τον Παναγιώτη. Εγώ δεν τον ξέρω καν. Τι δουλειά έχω να βρεθώ μαζί του;”.

“Ειλικρινά δεν ντρέπεσαι;” απάντησε ο Γκότσης, ενώ στην κουβέντα μπήκε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είπε συμφώνησε πως ο Μπάρτζης ήταν με τον Παναγιώτη στο δάσος.

Survivor: Η αποκάλυψη Γκότση για κρυφές συναντήσεις

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα