Κίνηση στους δρόμους: Καραμπόλα τριών οχημάτων στον Κηφισό

Κίνηση στους δρόμους: Καραμπόλα τριών οχημάτων στον Κηφισό
Κίνηση στους δρόμους ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση τριών οχημάτων στον Κηφισό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Στο σημείο επικρατεί έντονη κίνηση καθώς η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε τμήμα της λεωφόρου. LIVE Χάρτης.

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/2) στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Αγίας Άννης, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο ατύχημα οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος της Πειραιώς στο ρεύμα προς Νίκαια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κίνηση στην Πέτρου Ράλλη διεξάγεται πλέον κανονικά.

Η κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη, καθώς και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου και Ψυχικού ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και στη Λεωφόρος Αλεξάνδρας, στο ρεύμα προς Αμπελόκηπους.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στην κάθοδο της Β. Κωνσταντίνου καθώς και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Προβλήματα σημειώνονται ακόμα στη Λεωφόρο Ηλιουπόλεως και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος Αλίμου έως Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.

Η κίνηση στους δρόμους Google Maps

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα