Μαρία Κωνσταντάκη: “Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου, με διαφορά”

Μαρία Κωνσταντάκη: “Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου, με διαφορά”
Μαρία Κωνσταντάκη Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη εξομολογήθηκε πως κάποτε λιποθυμούσε από το άγχος και το στρες, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, μιλώντας με τα χειρότερα λόγια για την συνθήκη της συγκατοίκησης.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (19/05) η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το έντονο άγχος και στρες που βίωνε στην παιδική και εφηβική της ηλικία, αλλά και για τις προσωπικές της σχέσεις, αναφέροντας, μάλιστα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν συγκατοίκησε με πρώην σύντροφό της.

Όποτε χρειαζόταν να βρεθώ σε δημόσιο χώρο και να πω κάτι και να αγχωθώ, λιποθυμούσα. Από το στρες. Δεν θυμάμαι, Α ή Β Λύκείου ήμουν που με σηκώνει ο μαθηματικός, αρχίζω και στρεσάρομαι εγώ γιατί δεν το είχα και με τα μαθηματικά και λιποθυμάω και γλιτώνω ένα ολόκληρο έτος, γιατί δε με ξανασήκωσε και μου έβαζε 17άρια. Στη μουσική είχα λιποθυμήσει και στη γιορτή του Πολυτεχνείου που είχα βγει να πω ένα ποίημα και έκανα ένα μικρό σαρδάμ και λιποθύμησα”, εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός.

Έχω βρει γιατί συνέβαινε αυτό, αλλά είναι πολύ προσωπικό δεδομένο και δε θα σας πω, συμπλήρωσε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η εξομολόγηση για τα “χειρότερα χρόνια της ζωής της”

Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε, επίσης, για το πώς είναι μέσα στις σχέσεις, για την συντροφικότητα, αλλά και για τη συγκατοίκηση, περιγράφοντας για την τελευταία συνθήκη:

Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου. Δυόμισι χρόνια. Με διαφορά, όμως, τα χειρότερα. Το ‘βλεπα, το ‘βλεπα, το ‘βλεπα να έρχεται! Καταρχάς είμαι πολύ ενοχικός άνθρωπος και αυτός ο άνθρωπος, που μπορεί να μας βλέπει και μακάρι να μας βλέπει, ήταν και πολύ χειριστικός. Ήταν ένας κανονικός άνθρωπος αυτός και ήθελε να έχει μια κανονική σχέση, ήθελε η κοπέλα του να τον συνοδεύει εκεί και εκεί. Εγώ, όμως, δεν είμαι από αυτή την “κοψιά” φτιαγμένη, δεν μπορώ. Το έχω κάνει και με άλλον”.

Και πρόσθεσε: “Ήθελε, δηλαδή, να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή μεσημέρι να πηγαίνουμε να τρώμε με την οικογένεια του, είχε “φύγει” και η μανούλα του οπότε έπρεπε να τρώμε με τον πατέρα του. Και την αδερφή του πατέρα, που είχε τρία παιδιά κλπ κλπ. Εγώ πήγα πάρα πολλές φορές σε αυτό το τραπέζι, συνέχεια πήγαινα και καταπιεζόμουν. Θεωρώ ότι οι σχέσεις σε εκπαιδεύουν κιόλας και, άμα είσαι από μικρή ηλικία σε σχέση, πιθανότατα να είσαι καλός στη σχέση. Εγώ δεν ήμουν καλή στη σχέση, ήμουν κακή γιατί σκεφτόμουν τον εαυτό μου“.

“Εγώ ήμουν από τελείως άλλο ύφασμα και ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ένας συντροφικός, πολύ κανονικός, οπότε εγώ πιέστηκα πάρα πολύ σε αυτά τα δυόμισι χρόνια”, ανέφερε η Μαρία Κωνσταντάκη και κατέληξε: Εντάξει, παιδιά, τι λέτε τώρα! Εδώ τον σκύλο πήρα και το πρώτο διάστημα είχα φρικάρει. Όπου και αν γύρναγα, έβλεπα συνεχώς δυο μάτια να με κοιτάνε”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα