Τουρκία: Απόλυτα ενωμένη και στο τηλεοπτικό της σποτ η Αντιπολίτευση – Μιλούν έξι ηγέτες

Τουρκία: Απόλυτα ενωμένη και στο τηλεοπτικό της σποτ η Αντιπολίτευση – Μιλούν έξι ηγέτες
youtube

Στο τηλεοπτικό της σποτ η τουρκική αντιπολίτευση εμφανίζεται ενωμένη και αδιάσπαστη μπροστά στον κοινό κίνδυνο που δεν είναι άλλος από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πανστρατιά ακόμη και σε επίπεδο τηλεοπτικού σποτ για την τουρκική αντιπολίτευση που αγωνίζεται να ρίξει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν από την εξουσία μετά από 20 ολόκληρα χρόνια κυριαρχίας του.

Στο σποτ που άρχισε να προβάλλεται τις τελευταίες ημέρες στα τουρκικά ΜΜΕ, λαμβάνουν μέρος οι ηγέτες όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης πλην του HDP (Μεράλ Ακσενέρ, Τεμέλ Καραμολάογλου, Αλί Μπαμπατσάν, Αχμέτ Νταβούτογλου, Γκουλτεκίν Ουϊσάλ) αλλά και οι δύο εμβληματικοί δήμαρχοι που πρόσκεινται στους Κεμαλιστές, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, δήμαρχος Κωνσταντινούπλης και ο Μανσούρ Γιαβάς, δήμαρχος Άγκυρας.

Κεντρική φιγούρα του ποστ και αυτός που μιλάει τελευταίος είναι φυσικά ο ηγέτης των Κεμαλιστών και προεδρικός υποψήφιος Κεμάλ Κιλιστντάρογλου.

“Πάμε όλοι μαζί στην κάλπη. Σας το υπόσχομαι, η Τουρκία θα κερδίσει” ακούγεται να λέει το αντίπαλο προς τον Ερντογάν, δέος στις εκλογές της 14ης Μαϊου.

Κεντρική ιδεά του ποστ είναι η παρακίνηση των πολιτών να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να ψηφίσουν.

Δείτε το σποτ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα