Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι την Κυριακή – Αλλάζει το σκηνικό από βδομάδα

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι την Κυριακή – Αλλάζει το σκηνικό από βδομάδα
Αίθριος καιρός eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας έως την Κυριακή. Λίγα φαινόμενα στις αρχές της εβδομάδος. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Αλλάζει ο καιρός από βδομάδα με λίγες βροχές στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές πάνω από τα κανονικά για την εποχή με πτώση από τη Δευτέρα και μετά
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν νότιοι ενώ από τη Δευτέρα και μετά θα επικρατήσουν βοριάδες

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-02-2023

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 19-02-2023

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-02-2023

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. . Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα