Πύρρος Δήμας: Η συγκίνηση για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή – “Ήταν ένας άγγελος”

Πύρρος Δήμας: Η συγκίνηση για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή – “Ήταν ένας άγγελος”
Πύρρος Δήμας glomex

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τη σύζυγό του, Αναστασία, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Με δάκρυα στα μάτια θυμήθηκε τη σύζυγό του, Αναστασία, που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια, ο Πύρρος Δήμας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται”.

Κάνοντας μία αναφορά στην προσωπική του ζωή και τα τέσσερα παιδιά του, ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης άρσης βαρών και μια φορά χάλκινος, δήλωσε πως η απώλεια της συζύγου του ήταν “τεράστια σφαλιάρα” για όλους και πρόσθεσε, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να ολοκληρώσει την πρότασή του από τη συγκίνηση, πως “ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν… άστο”.

Ο ίδιος μίλησε και για την αλλαγή σελίδας στη ζωή του, λέγοντας πως δεν τον αφορούν τα σχόλια που γίνονται για εκείνον, ενώ για τη φημολογούμενη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα του Survivor All Star, ο Πύρρος Δήμας παραδέχθηκε πως δεν το έκρυψε ποτέ αλλά ότι δεν θέλει να ασχολούνται με αυτό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα