Επιμένει ο Ερντογάν: “Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ – Και θα έρθουμε”

Επιμένει ο Ερντογάν: “Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ – Και θα έρθουμε”
ΑΡ

Σε επίδειξη δύναμης με απειλές κατά της Ελλάδας, προέβη εκ νέου ο Ερντογάν, χρησιμοποιώντας ξανά τη φράση "ότι η Τουρκία μπορεί να έρθει ξαφνικά ένα βράδυ".

Εμπρηστικός εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας τις ίδιες απειλές κατά της Ελλάδας, επαναλαμβάνοντας τη φράση: “Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Και θα έρθουμε”.

Σε ομιλία του σε συλλογική τελετή εγκαινίων, ο Τούρκος πρόεδρος επέκρινε και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας.

Όπως είπε “μπορεί κάποιος που επιδεικνύει και προσβάλλει με ασέβεια τους διοικητές του στρατού μας, που δεν έδειξε ή δεν μπόρεσε να δείξει αντίδραση ενάντια στην Ελλάδα, η οποία παρενοχλεί τα σύνορά μας καθημερινά, ενάντια στο PKK, το οποίο έχει το αίμα δεκάδων χιλιάδων αθώων στα χέρια του, ενάντια στη FETO, τη μεγαλύτερη προδοτική συμμορία που έχει δει πρόσφατα η χώρα μας, στις χώρες που στοχεύουν την κυριαρχία μας και τους εχθρούς της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους, να είναι πολιτικός αυτής της χώρας;”.

Οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται λίγες ώρες μετά την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κομοτηνή, όπου σχολίασε χαρακτηριστικά ότι “όσοι φωνασκούν πως τάχα θα έρθουν μια νύχτα ξαφνικά μπορεί μια νύχτα να ξυπνήσουν και ξαφνικά να προσγειωθούν απότομα στη σκληρή πραγματικότητα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα