Δικηγόρος Καϊλή: “Ζει μια καταστροφή, είναι εντελώς μόνη στις φυλακές, σεβαστείτε το”

Δικηγόρος Καϊλή: “Ζει μια καταστροφή, είναι εντελώς μόνη στις φυλακές, σεβαστείτε το”
Η Εύα Καϊλή European Union 2014 - Source EP/PABLO GARRIGOS

Εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές και χωρίς κανέναν δίπλα της είναι η Εύα Καίλή σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκισή της, όπως ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η Εύα Καϊλή μετά την παράταση της προφυλάκισής της για έναν ακόμη μήνα και την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί σε καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επίβλεψη (βραχιολάκι).

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος εισερχόμενος στις φυλακές Άρεν για να την επισκεφθεί, “η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή” και συνέχισε λέγοντας πως “είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του”.

“Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το”, κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλεύτρια και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της “για νομικούς λόγους” και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Υπενθυμίζεται ότι την κα Καϊλή επισκέφθηκε σήμερα στις φυλακές που κρατείται και ο πατέρας της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα