Έγκλημα στην Πλατεία Βάθης: Καρέ καρέ η δολοφονία του 61χρονου – Σκληρές εικόνες

Έγκλημα στην Πλατεία Βάθης: Καρέ καρέ η δολοφονία του 61χρονου – Σκληρές εικόνες
Έγκλημα στην Πλατεία Βάθη glomex

Πλάνα από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην Πλατεία Βάθης, σε βάρος ενός 61χρονου Βούλγαρου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ. Σκληρές εικόνες.

Τη στιγμή που ο δράστης του εγκλήματος που σημειώθηκε στην Πλατεία Βάθης τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/6) βγαίνει από την οδό Καποδιστρίου και επιτίθεται στον 61χρονο Βούλγαρο με μαχαίρι, όπου τον έπληξε απανωτές φορές στην θωρακική χώρα μέχρι που τον σώριασε αιμόφυρτο και νεκρό στον δρόμο κατέγραψε κάμερα.

Το βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ και όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα ο δράστης πλησιάζει το θύμα, το χτυπάει στο κεφάλι και στη συνέχεια τον μαχαιρώνει.

Το βιντεοληπτικό υλικό καταγράφει την επίθεση όπου δεν φαίνεται να προηγήθηκε κάτι μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί προφανώς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταξύ δράστη και θύματος είτε να είχε προηγηθεί αντιπαράθεση και μόλις τον είδε ο δράστης να του επιτέθηκε είτε εκείνη την στιγμή να είδε ο ένας τον άλλον και να διαπληκτίστηκαν.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές μόνο για επαιτεία και δεν υπήρχαν τουλάχιστον συλλήψεις σε βάρος του για κάτι βαρύτερο, ενώ δεν είχε μόνιμη κατοικία και ζούσε περιστασιακά όπου έβρισκε.

Σημειώνεται πως η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τόσο για την ταυτοποίηση του δράστη όσο και για την διακρίβωση των κινήτρων της ανθρωποκτονίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα