Φωτεινή Τσιτσιγκού-Ράλλη: Τηλεοπτική εμφάνιση 21 χρόνια μετά το Fame Story – Τι κάνει σήμερα

Φωτεινή Τσιτσιγκού-Ράλλη: Τηλεοπτική εμφάνιση 21 χρόνια μετά το Fame Story – Τι κάνει σήμερα
Φωτεινή Τσιτσιγκού-Ράλλη glomex

Δυναμικό comeback κάνει η πρώην παίκτρια του Fame Story, Φωτεινή και μιλά για τον θρυλικό καυγά με την Άσπα Τσίνα στο μουσικό reality, τον γάμο και τη ζωή στο Μονακό αλλά και τους λόγους που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο καυγάς της Φωτεινής και της Άσπας αλλά και η παρέμβαση της Ελεάνας στο Fame Story 1 αποτελεί μία από τις κλασσικές σκηνές στην ιστορία των reality στην Ελλάδα, με το περιστατικό να ακολουθεί τις παίκτριες ακόμα και τόσα χρόνια μετά.

Έκτοτε, η κάθε μία έχει ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, διαγράφοντας την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο, με τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις και συνεντεύξεις να είναι σπάνιες.

Η Φωτεινή Τσιτσιγκού-Ράλλη, μετά από 21 χρόνια απουσίας, όπου είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιστρέφει στο τραγούδι επανεκτελώντας το “Τράβα Σκανδάλη” της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η ίδια μίλησε στο “Happy Day” για όλα.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν ήταν δική της επιλογή να μη βρίσκεται πια μπροστά στα φώτα, η ίδια σχολίασε πως “αγαπώ το τραγούδι, το λατρεύω, μ’ αρέσει να είμαι πάνω στην πίστα και να τραγουδάω αλλά δεν μπορώ τα γύρω-γύρω”, αναφέροντας πως αναζητά τρόπο που να μπορεί να συνδυάσει την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.

Η ίδια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον θρυλικό καυγά της με την Άσπα Τσίνα και την εμβληματική ατάκα
τι της έχω κάνει μωρέ;“, λέγοντας πως το περιστατικό ακόμα τις κυνηγάει. “Τότε ήμασταν μικρά κορίτσια και πάνω στα νεύρα μας είπαμε μερικές κουβέντες παραπάνω. Ακόμα με καταδιώκει. Δεν ήξερα τι γίνεται πηγαίνοντας σε ένα reality. Δεν είχα πει στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story, γιατί δεν είχε καλή άποψη για αυτά. Δήλωσα συμμετοχή, παίζει και κάποια στιγμή με βλέπει μπροστά του. Το δέχτηκε γιατί είδε τον Αντώνη Βαρδή, την Κατερίνα Κούκα και ανθρώπους καταξιωμένους”, είπε.

Μιλώντας για τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Φωτεινή δήλωσε πως κάνει μία ήρεμη και οικογενειακή ζωή, η οποία μέχρι τώρα μοιραζόταν μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα