The Rock: Αφήνει τις κόρες του να τον μεταμφιέσουν σε Harley Quinn και “τελειώνει” την τοξική αρρενωπότητα

The Rock: Αφήνει τις κόρες του να τον μεταμφιέσουν σε Harley Quinn και “τελειώνει” την τοξική αρρενωπότητα
Dwayne Johnson 2022 Jeff Lewis/AP Photo

Σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε τον Ντουέιν Τζόνσον aka "The Rock" με make up, περούκα και ροζ τουτού και όμως ο διάσημος ηθοποιός άφησε τις κόρες του να τον μεταμφιέσουν σε Harley Quinn θέλοντας να στείλει το πιο τρυφερό μήνυμα.

Η τελευταία ανάρτηση του Ντουέιν Τζόνσον γνωστός και ως “The Rock” φαίνεται να καταρρίπτει με τον καλύτερο και πιο τρυφερό τρόπο το στερεότυπο του “γνήσιου αρσενικού” και της εικόνας του άνδρα εκείνου που ακολουθεί συγκεκριμένες “άκαμπτες” προδιαγραφές και οποιαδήποτε συμπεριφορά έξω από “κουτάκια” είναι καταδικαστέα και κοινωνικά μη αποδεκτή.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, ο “The Rock” φαίνεται να αφήνει τις κόρες του να τον βάψουν, ενώ φοράει μία περούκα της Harley Quinn αλλά και ένα στέμμα.

“Πρώτο πρωί πίσω στο σπίτι με τους ‘ανεμοστρόβιλούς’ μου και μέχρι τις 8 το πρωί επέμειναν να κάνουν ένα make over στον “Dwanta Claus” πριν τα Χριστούγεννα. Δεν έχω δει τον εαυτό μου στον καθρέφτη αλλά αν φαίνομαι τόσο cool όσο αισθάνομαι τώρα, τότε νικάω μωρό μου“, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ανέβασε και ένα δεύτερο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό όπου οι κόρες του προσπαθούν να χωρέσουν μία τουτού στο κεφάλι του, με τον ίδιο να τις ρωτάει αν φαίνεται cool και να σχολιάζει με χιουμοριστική διάθεση πως αυτό που χρειάζεται πέρα από τη μικροσκοπική φούστα είναι η αξιοπρέπειά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα